Softlead: Solicitările de aplicații software cu finanțare din granturi guvernamentale sau europene s-au dublat în luna octombrie

28 octombrie 2020

Care sunt companiile interesate de digitalizare beneficiind de granturi?

Softlead: Solicitările de aplicații software cu finanțare din granturi guvernamentale sau europene s-au dublat în luna octombrie

Softlead a înregistrat creșteri semnificative ale solicitărilor (lead-uri) de aplicații software cu finanțare prin granturi guvernamentale sau europene, ca rezultat al anunțării măsurilor de susținere a companiilor afectate de instalarea pandemiei.

Doar în ultima lună, Softlead, singurul marketplace B2B ce ajută companiile să identifice soluțiile software potrivite, a înregistrat de două ori mai multe solicitări de aplicații cu bugetare prin fonduri de stat, comparația fiind făcută cu oricare dintre lunile anterioare. Apetitul crescut pentru digitalizare este susținut și de nevoia de a crea alternative complementare de vânzare și de management a operațiunilor, precum și de creștere a productivității și eficienței la nivel organizațional prin soluții software potrivite.

Cele mai multe solicitări de aplicații software care au ca formă de bugetare fonduri europene sau guvernamentale sunt date de: ERP (Enterprise Resource Planning), managementul documentelor sau platforme personalizate (custom).

Profilul companiilor interesate de aplicații software cu astfel de finanțare este dat de IMM-uri.

Pentru a susține fluxul de informare și de achiziție al acestor companii, Softlead a anunțat în vara acestui an oferirea serviciilor gratuite de consultanță în aplicarea pentru granturi.

Ai nevoie de o aplicație software potrivită companiei tale? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected]!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward