Snap Inc. a achiziționat compania de ad tech Flite

21 decembrie 2016

Snap Inc., compania care deține aplicația Snapchat, a achiziționat compania de tehnologie publicitară Flite.

Snap Inc. a achiziționat compania de ad tech Flite

Snap Inc., compania care deține aplicația Snapchat, a achiziționat compania de tehnologie publicitară Flite.

Conform Recode, deși această decizie sau suma alocată nu au fost făcute publice, sursele spun că relația dintre Snap și Flite se bazează, mai degrabă, pe o achiziție a echipei și a creației în sine, decât pe una de tehnologie. Produsele publicitare marca Flite se concentrează, în primul rând, pe creare de conținut, prin instrumente care să realizeze publicitate digitală captivantă, precum anunțuri video de 360° sau verticale, optimizate pentru dispozitivele mobile. Snapchat, aplicația care a adus o contribuție majoră la notorietatea și utilizarea anunțurilor video verticale, susține că acest tip de conținut are o rată de vizualizare de până la 9 ori mai mare decât acela orizontal.

În 2016, Snap a decis să se extindă, în special în aria tehnologiei publicitare. În acest sens, compania a început demersurile pentru un IPO (Initial Public Offering – prima acțiune de furnizare publică a stocurilor unei companii private), care va apărea, cel mai probabil, în luna martie a anului următor. De asemenea, în această toamnă, compania a făcut public un API pentru ad-uri propriu, care să le permită marketerilor automatizarea achiziției de anunțuri publicitare, prin utilizarea unor algoritmi de licitație.  

Snap este pe cale să depășească profitul de 350 de milioane de dolari pe care și-l propusese pentru 2016, iar unii dintre investitori consideră că, în 2017, ea va ajunge un business de 1 miliard de dolari – aproape triplu față de vânzările pe care compania le-a avut în acest an. Automatizarea vânzărilor prin tehnologia pentru advertising și suportul de învățare oferit publicitarilor în crearea anunțurilor folosind Snapchat vor face, mai mult ca sigur, parte din această evoluție.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward