Smiley are de azi stickere personalizate in Stickchat app

11 aprilie 2017

Stickchat, aplicatia de mobil cu stickere animate dezvoltata de T-Me Studios, anunta lansarea unei noi campanii de stickere colectionabile, #CumArZiceSmiley, cu imaginea si versurile lui Smiley.

Smiley are de azi stickere personalizate in Stickchat app

Stickchat, aplicatia de mobil cu stickere animate dezvoltata de T-Me Studios, anunta lansarea unei noi campanii de stickere colectionabile, #CumArZiceSmiley, cu imaginea si versurile lui Smiley.

Concursul #CumArZiceSmiley, realizat cu participarea HAHAHA Management & Events, promotorul unora dintre artistii momentului din industria muzicala autohtona, se inscrie in campania de anvergura Smiley 10, care aniverseaza 10 ani de la lansarea lui Smiley pe piata muzicala.

Campania #CumArZiceSmiley se va derula in cadrul aplicatiei stickchat, in perioada 11 aprilie - 9 mai si va consta in lansarea unei colectii de stickere animate (GIF) ilustrand versuri din repertoriul lui Smiley. Extrasele din versuri sunt animate comic de graficienii stickchat, pe baza fizionomiei artistului manageriat de HAHAHA. Dupa colectionarea tuturor stickerelor din campanie, utilizatorii stickchat vor fi automati inscrisi in cursa pentru un bilet VIP cu backstage pass la concertului lui Smiley din 1 iunie, un hoverboard, trei vizite la studioul HaHaHa si trei telefoane Huawei P9 Lite, precum si peste 50 de swag bags cu tricouri, insigne si stickere fizice.

Utilizatorii binecunoscutei aplicatii de stickere stickchat vor primi din oficiu un numar de stickere colectionabile, dupa care vor fi incurajati sa completeze colectia de stickere prin schimb de dubluri cu prieteni care fie utilizeaza deja stickchat, fie pot fi invitati sa descarce aplicatia pentru a intra si ei in joc. De asemenea, ca orice alt sticker stickchat, stickerele Smiley pot fi trimise in orice aplicatie de chat, Facebook Messenger, WhatsApp, Viber, SMS etc.

Prin colaborarea cu HAHAHA si sticker-izarea reportoriului lui Smiley, T-Me Studios va initia si in Romania un trend popularizat de celebritati internationale: branded emoji.

„Colaborarea dintre stickchat, o aplicatie care se adreseaza tinerilor, si un nume din entertainment-ul autohton de talia lui Smiley, era inevitabila”, explica Matei Pavel, co-fondator T-Me Studios. „Conform analizei noastre demografice, multi dintre utilizatorii stickchat sunt fani ai lui Smiley; in plus, intuitia noastra este ca industria tech din Romania (mai ales B2C-urile) are de castigat de pe urma unei colaborari cu cea de entertainment si ne bucuram ca HAHAHA Management & Events au vazut ca si reciproca e valabila”.

“Comunicarea online a devenit mai la indemana tuturor decat apelul telefonic. Pe chat stabilim si ne anuntam diverse, ne distram, glumim, aratam ca ne gandim unii la altii. GIF-urile sunt instrumente cool si haioase de comunicare. Colectia #CumarziceSmiley din aplicatia stickchat e o mare bucurie pentru mine, pentru ca e tare sa stiu ca versurile pe care eu le-am gandit sunt general valabile, iar in situatiile in care eu am fost se regasesc multi oameni. Asa ca, hai sa tot comunicam, ca va fi mare veselie!”, declara Smiley despre prima colectie de GIF-uri a unui artist roman.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din Romania si, totodata, un brand important pe piata muzicala internationala. Astazi, cel putin 25% din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Cabron sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie.


T-Me Studios creeaza continut digital pentru mileniali din 2013, cand Matei si Laurentiu - si ei mileniali - i-au pus bazele in ideea de a schimba modul in care interactionam cu arta. In 2016 ei au lansat stickchat, aplicatia de mobil care impaca tineretul cu limba romana reinventand vocabularul de ieri si azi cu ajutorul ilustratiilor animate. stickerele stickchat sunt animatii GIF hiper-contextualizate pentru fiecare vorba, situatie si, mai nou, pentru fiecare vers memorabil din repertoriul lui Smiley, un icon al generatiei tinere din Romania. De haz, de necaz, de-men-ti-a-le in orice caz, sunt numai bune de trimis in chat-ul favorit cand nici emoticoanele nu sunt de-ajuns.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward