Sipa Engineering România își planifică producția mai ușor și mai rapid cu soluția APS Sipa Engineering

29 iunie 2017

Cu afaceri de peste 33 milioane de lei, Sipa Engineering România își planifică activitatea de producție cu soluția APS de la Senior Software. Compania a decis să implementeze acest sistem pentru a automatiza procesul de planificare a producției și pentru a răspunde mai repede cerințelor clienților.

Sipa Engineering România își planifică producția mai ușor și mai rapid cu soluția APS Sipa Engineering

Cu afaceri de peste 33 milioane de lei, Sipa Engineering România își planifică activitatea de producție cu soluția APS de la Senior Software. Compania a decis să implementeze acest sistem pentru a automatiza procesul de planificare a producției și pentru a răspunde mai repede cerințelor clienților.

Fondată în 2005, Sipa Engineering România oferă soluții complete de ambalare pentru clienți din întreaga lume și a înregistrat o cifră de afaceri de peste 33 milioane de lei în 2016. Compania este membră a grupului internațional Zoppas Industries ce are peste 30 de ani de experiență în dezvoltarea de tehnologii de îmbuteliere și ambalare.

Creșterea numărului de clienți și, implicit, a volumului de comenzi a făcut ca planificarea activităților de producție să fie din ce în ce mai complicată și greu de realizat manual, în Excel. Astfel, reprezentanții Sipa Engineering România au decis implementarea soluției APS (planificare și optimizare producție) de la Senior Software pentru a reduce timpul investit în planificarea producției și pentru a răspunde mai rapid cererilor clienților.

Soluția de planificare a producției de la Senior Software este exact acel instrument de care aveam nevoie și care se pliază nevoilor noastre. Sistemul ne permite să alocăm automat comenzile de producție pe utilaje, ne oferă posibilitatea să testăm diferite scenarii de producție pe care le putem modifica în timp real și ne ajută să obținem rapoartele automat.” a declarat domnul Daniel Negoiță - Business Manager - Production Unit în cadrul Sipa Engineering România.

Odată cu implementarea soluției de organizare a producției, reprezentanții Sipa Engineering România beneficiază de o planificare automată a activității pentru perioade specifice, ce îi ajută să economisească timp și le permite să sincronizeze achizițiile de materii prime cu producția efectivă.

Această planificare este generată sub forma unei diagrame Gantt asupra căreia se pot face modificări în timp real, prin drag&drop, și care oferă o imagine de ansamblu asupra: comenzilor în lucru, a capacității de producție, a modului de folosire a resurselor, a pașilor aferenți fiecărei operațiuni și a timpului necesar finalizării acestora.

Un alt beneficiu pentru echipa Sipa Engineering România este posibilitatea de a realiza analize de tip “what-if” pentru a testa diferite planuri de producție, astfel încât să le poată alege pe cele mai eficiente. Soluția de planificare a producției oferă astfel, instrumente de analiză a problemelor și de testare a scenariilor alternative pentru rezolvarea acestora.

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

SeniorERP reprezinta cea mai noua tehnologie ERP pentru managementul integrat al operatiunilor si activitatilor din companiile de distributie, productie, retail, servicii, disponibila in 3 limbi: romana, engleza si maghiara.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward