Sipa Engineering România își planifică producția mai ușor și mai rapid cu soluția APS Sipa Engineering

29 iunie 2017

Cu afaceri de peste 33 milioane de lei, Sipa Engineering România își planifică activitatea de producție cu soluția APS de la Senior Software. Compania a decis să implementeze acest sistem pentru a automatiza procesul de planificare a producției și pentru a răspunde mai repede cerințelor clienților.

Sipa Engineering România își planifică producția mai ușor și mai rapid cu soluția APS Sipa Engineering

Cu afaceri de peste 33 milioane de lei, Sipa Engineering România își planifică activitatea de producție cu soluția APS de la Senior Software. Compania a decis să implementeze acest sistem pentru a automatiza procesul de planificare a producției și pentru a răspunde mai repede cerințelor clienților.

Fondată în 2005, Sipa Engineering România oferă soluții complete de ambalare pentru clienți din întreaga lume și a înregistrat o cifră de afaceri de peste 33 milioane de lei în 2016. Compania este membră a grupului internațional Zoppas Industries ce are peste 30 de ani de experiență în dezvoltarea de tehnologii de îmbuteliere și ambalare.

Creșterea numărului de clienți și, implicit, a volumului de comenzi a făcut ca planificarea activităților de producție să fie din ce în ce mai complicată și greu de realizat manual, în Excel. Astfel, reprezentanții Sipa Engineering România au decis implementarea soluției APS (planificare și optimizare producție) de la Senior Software pentru a reduce timpul investit în planificarea producției și pentru a răspunde mai rapid cererilor clienților.

Soluția de planificare a producției de la Senior Software este exact acel instrument de care aveam nevoie și care se pliază nevoilor noastre. Sistemul ne permite să alocăm automat comenzile de producție pe utilaje, ne oferă posibilitatea să testăm diferite scenarii de producție pe care le putem modifica în timp real și ne ajută să obținem rapoartele automat.” a declarat domnul Daniel Negoiță - Business Manager - Production Unit în cadrul Sipa Engineering România.

Odată cu implementarea soluției de organizare a producției, reprezentanții Sipa Engineering România beneficiază de o planificare automată a activității pentru perioade specifice, ce îi ajută să economisească timp și le permite să sincronizeze achizițiile de materii prime cu producția efectivă.

Această planificare este generată sub forma unei diagrame Gantt asupra căreia se pot face modificări în timp real, prin drag&drop, și care oferă o imagine de ansamblu asupra: comenzilor în lucru, a capacității de producție, a modului de folosire a resurselor, a pașilor aferenți fiecărei operațiuni și a timpului necesar finalizării acestora.

Un alt beneficiu pentru echipa Sipa Engineering România este posibilitatea de a realiza analize de tip “what-if” pentru a testa diferite planuri de producție, astfel încât să le poată alege pe cele mai eficiente. Soluția de planificare a producției oferă astfel, instrumente de analiză a problemelor și de testare a scenariilor alternative pentru rezolvarea acestora.

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

SeniorERP reprezinta cea mai noua tehnologie ERP pentru managementul integrat al operatiunilor si activitatilor din companiile de distributie, productie, retail, servicii, disponibila in 3 limbi: romana, engleza si maghiara.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward