Sincron Performance: instrumentul care aliniaza obiectivele companiei

05 Aug 2013

Sincron Performance, solutia de management al performantei dezvoltata de echipa HR Sincron, ofera companiilor un instrument care faciliteaza alinierea obiectivelor individuale ale angajatilor cu cele organizationale.

Sincron Performance: instrumentul care aliniaza obiectivele companiei

Sincron Performance, solutia de management al performantei dezvoltata de echipa HR Sincron, ofera companiilor un instrument care faciliteaza alinierea obiectivelor individuale ale angajatilor cu cele organizationale.

“Am dezvoltat Sincron Performance ca raspuns la nevoia clientilor de a retine, motiva si dezvolta angajatii. Fie ca ne raportam la un Sales Director sau la un Junior Recruitor, in final obiectivul companiei este acelasi. Miza e ca toti angajatii sa aiba obiective clare si aliniate. Este exact ca intr-o orchestra. Fiecare instrument are rolul lui, iar imbinarea lor armonioasa starneste aplauze.”, Mihai Stanca, Managing Partner HR Sincron

Sincron Performance face parte din Sincron Talent Management , prima solutie 100% romaneasca dedicata proceselor de Talent Management. Pornim de la ideea ca talent management-ul nu este un scop in sine, ci exista pentru a sprijini realizarea obiectivelor generale ale companiei, inclusiv cel de a genera venituri.

Solutia Sincron Talent Management este un instrument indispensabil din punct de vedere functional pentru punerea in practica a strategiei de atragere si dezvoltare a talentelor in organizatie, deci de asigurare a celor mai importante resurse ale companiei. O parte semnificativa a talent management-ului o reprezinta managementul performantei .

Printre beneficiile solutiei Sincron Performance se numara: alinierea obiectivelor individuale ale angajatilor cu cel al companiei; automatizarea procesului de evaluare a performantei si obtinerea de informatii in timp real.

La final de trimestru se numara obiectivele indeplinite

In plin sezon al setarii obiectivelor de business pe urmatorul an, rezultatele evaluarilor de performanta sunt esentiale in identificarea angajatilor cu potential ridicat. Ati pierdut insa pana acum prea mult timp cu urmarirea indeplinirii obiectivelor anterioare si cu evaluarile de performanta ?

Va puteti usura munca pentru anul viitor si obiectivele pe care le stabiliti chiar acum folosind Sincron Performance, care va automatiza procesul de evaluare in maniera specifica fiecarei organizatii si culturi organizationale si va ajuta sa cascadati obiectivul general in mod clar si relevant catre ceilalti.

“You Are What You Measure…”

…spune un vechi citat de management. Evaluarile de performanta sunt importante pentru ca urmaresc indeplinirea obiectivelor si identifica angajatii cu potential ridicat, deci resursele organizatiei. Sincron Performance va ajuta sa automatizati evaluarea performantei si in plus va pune la dispozitie o suita intreaga de indicatori prin care puteti urmari, monitoriza, masura si raporta tot ceea ce va intereseaza in mod specific legat de managementul performantei.

Va invitam pe noul site al solutiei Sincron Talent Management sa descoperiti mai multe despre Sincron Performance si celelalte solutii care va pot fi de folos in gestionarea proceselor de Talent Management!

Despre HR Sincron SRL

HR Sincron este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de solutii pentru talent management. Parte a Senior Group si companie independenta inca din 2007, HR Sincron se diferentiaza prin know-how si expertiza in automatizarea proceselor de talent management, cu o experienta de 8 ani de lucru cu procesele de HR, peste 80 de clienti si peste 100 de implementari de success in medii complexe de business.

Solutia Sincron Talent Management este adaptata pentru industrii diverse si companii cunoscute din auto, asigurari, banking, DIY & materiale de constructii, farmaceutice, FMCG, imobiliare, petrol & gaze, productie, retail, tehnologie & online, telecom, utilitati, agentii de recrutare si executive research.

Printre clientii HR Sincron se numara:

Companii: Kaufland, Dacia Group Renault, Romtelecom, Dedeman, Auchan, Groupama, Arctic, Asesoft Distribution, Emag, Libra Bank, Mondelez International, Renault, Generali Asigurari, Germanos Telecom, Albalact, Genpact, OBI, Nei Holding, TeamNet, CallPoint, Leadership Development Solutions, Ecovis etc.

Agentii de recrutare: Incrys, T&S Selectie Personal, Humangest Group, Consulteam, Catalyst, Stein&Partner, LCL Financial Recruitment, Brainer Consulting, Excon Consultanta, BCL Group, RoMarketing, Secluda Solutions etc.

 

Compania HR Sincron a crezut în impactul pozitiv pe care îl va avea tehnologia asupra HR-ului încă din 2005.

În mai 2006 lansam Sincron – Software de Recrutare, primul produs software pentru HR din România dedicat managementului procesului de recrutare. Produsul era menit să îmbunătățească viața recrutorilor și să reducă munții de hârtie specifici activității de recrutare.

Din 2007, sub numele de HR Sincron, am continuat să perfecționăm și să modernizăm aplicația de recrutare și să dezvoltăm noi componente complementare, în direcția unei soluții de talent management. Acum oferim o soluție software de HR care gestionează toate procesele de resurse umane într-o platformă completă, integrată – Sincron HR Software.

Din 2017, platforma Sincron HR Software este prezentă și are primii clienți și pe piața nord-americană, prin intermediul companiei locale cu sediul în Vancouver, Canada.

Misiunea noastră a fost de la început să ne ajutăm clienții să susțină importanța strategică pe care o au resursele umane în cadrul oricărei companii, și să apropiem HR-ul de fiecare angajat.

Ca viziune, ne propunem să fim furnizorul de software de HR care oferă soluții de automatizare pentru fiecare proces, flux sau context în care este implicată o activitate de HR. De aceea, abordarea noastră merge mai departe de nivelul strict al departamentului de HR, către întreaga organizație. Platforma noastră deservește atât HR-ul operațional cât și management-ul și fiecare angajat.

Ni se pare esențial să rămânem permanent relevanți pentru clienții noștri din punct de vedere al soluției de business oferite, indiferent de trend-urile pieței. Ca atare, ținem pasul cu noile tehnologii specifice erei digitale, continuăm explorarea HR-ului ca arie de business, urmărind standardele si practicile globale de HR management, și ne ascultăm clienții și prospecții, ținând cont de particularitățile pieței românești.

De aceea, din punct de vedere tehnic, oricare parte a platformei noastre este utilizabilă în cloud, și oferim fiecărui client servicii de HR (audit al proceselor de HR, (re)design de procese, consultanță pentru implementare sau training utilizatori), pe care le considerăm esențiale în maximizarea beneficiilor utilizării unei platforme de HR.

Ne ghidăm activitatea după câteva principii simple: să livrăm excelență pentru client în fiecare proiect, făcând tot ceea ce promitem la nivel de implementare și servicii post-vânzare; să fim flexibili, onești și realiști, apreciind încrederea pe care clienții ne-o acordă.

Sincron HR Software este o platformă completă pentru un management modern al resurselor umane în era digitală.

Ca platformă de tip HCM (Human Capital Management), soluția integrează managementul tuturor proceselor de HR, acoperind întregul ciclu "from hire to retire" prin diferite componente pentru:

 • Managementul organizației
 • Recrutare
 • Onboarding
 • Administrare de personal
 • Pontaj
 • Salarii
 • Managementul performanței și al obiectivelor
 • Training management
 • Self-service pentru angajați
 • Comunicare internă (Employee Portal)
 • Analize și rapoarte de HR

Beneficiile utilizării unui software de HR “all-in-one” includ optimizarea tuturor proceselor de HR gestionate în acest fel, o sursă unică de stocare și accesare a informațiilor, viteză de reacție ridicată, comunicare facilă, deci, economii de timp și costuri. Accesul în timp real la informații detaliate de business accelerează luarea deciziilor strategice.

Platforma Sincron HR Software poate fi achiziționată și utilizată în varianta completă sau separat, alegând doar anumite module componente, în funcție de nevoile fiecărui client.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul