Servicii în valoare de peste 1 milion$ pentru startup-urile acceptate în acceleratorul MVP Academy

08 februarie 2017

Programul de accelerare MVP Academy, dezvoltat de TechHub Bucharest, oferă acces la servicii online în valoare de peste 1 milion USD fiecăruia dintre startup-urile care vor fi acceptate în cadrul celei de-a patra ediții. Serviciile au rolul de a accelera și mai mult dezvoltarea afacerilor pe parcursul celor nouă săptămâni ale programului.

Servicii în valoare de peste 1 milion$ pentru startup-urile acceptate în acceleratorul MVP Academy

Programul de accelerare MVP Academy, dezvoltat de TechHub Bucharest, oferă acces la servicii online în valoare de peste 1 milion USD fiecăruia dintre startup-urile care vor fi acceptate în cadrul celei de-a patra ediții. Serviciile au rolul de a accelera și mai mult dezvoltarea afacerilor pe parcursul celor nouă săptămâni ale programului. În plus, echipele vor beneficia de sesiuni de mentorat cu profesioniști în tehnologie, conexiuni cu industria globală și oportunități de finanțare. Programul MVP Academy este gratuit, se adresează startup-urilor în tehnologie și aplicațiile sunt deschise online pe www.mvpacademy.co până duminică, 19 februarie 2017.

Dezvoltat în parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul partenerilor Bitdefender, Microsoft și Raiffeisen Bank programul de accelerare MVP Academy va avea loc, anul acesta, în perioada 6 martie - 8 mai, la TechHub Bucharest.

Timp de 9 săptămâni, antreprenorii în tehnologie care vor fi acceptați în program vor participa la zeci de ore de mentoring unu la unu cu specialiști locali și internaționali. Aceștia îi vor ajuta să își definească mai bine strategia de dezvoltare, funcționalitățile produsului și piața căreia se adresează. Cele mai promițătoare dintre echipele MVP Academy pot primi investiție în schimbul unui procent minoritar din companie prin MVP Angels, rețea de investitori de tip business angel asociată programului de accelerare.

Servicii în valoare de peste 1 milion$ pentru fiecare startup acceptat în program

Una dintre noutățile celei de-a patra ediții a programului de accelerare MVP Academy este faptul că toate echipele selectate pentru a fi accelerate vor beneficia de servicii gratuite în valoare de peste 1 milion$. Vor fi, în special, resurse tehnice menite să crească șansele de reușită ale produselor pe care le dezvoltă:

”Toate companiile aflate la început de drum au nevoie de suport pentru a putea accelera dezvoltarea lor. Unele dintre companiile ce sunt parte din MVP Academy generează venituri si testează diferite canale de distribuție, altele lucrează la dezvoltarea produsului și au nevoie de diferite instrumente specifice. Anul acesta le putem oferi acces la o serie de servicii gratuite, precum hosting, e-mailing, tool-uri de marketing, servicii de stocare etc. care le vor permite antreprenorilor să valideze noi funcționalități și să identifice oportunități mai repede și mai ieftin. Toate acestea sunt un suport suplimentar care se adaugă eforturilor noastre din timpul programului pentru ca rezultatele de la finalul celor 9 săptămâni de lucru intens să fie cât mai bune.”, a mentionat Bogdan Iordache, Director de program MVP Academy.

Sprijin internațional de la mentori cu experiență globală

1.7M Euro au fost investite în total, până acum, în echipele participante la MVP Academy. Printre absolvenți se numără echipe de succes precum Axosuits, InnerTrends, Reflex, Urby și TypingDNA.

Fondatorii și echipele cu un parcurs profesional solid, care dezvoltă produse tehnologice cu potențial global și vor să intre în contact cu o rețea internațională de mentori și investitori, sunt invitați să aplice până duminică, 19 februarie 2017, completând formularul de înscriere disponibil online pe site-ul programului www.mvpacademy.co.

Printre profesioniștii care vor mentora echipele acceptate în program se numără Max Kelly (Managing Director, TechStars Londra), Robert Knapp (CEO și co-fondator CyberGhost VPN), Enis Hulli (Associate Partner 500 Startups Istanbul), Martyn Davies (Programme Director al acceleratorului Ignite din Londra), Paul Smith (Head of Program al acceleratorului Dubai Future), Florin Talpeș (Founder & CEO Bitdefender), Radu Georgescu (Founding Partner GECAD Ventures), Carmen Sebe (Business Advisor), Vladimir Oane (Director of Product Hootsuite), Lucian Todea (Founder & CEO Soft32), Adrian Gheară (Tech Startup Advisor & Investor), Bogdan Rîpă (Senior Director of Product Management at Fitbit).

Pentru a fi acceptate în program startup-urile trebuie să dezvolte un produs în domeniul tehnologiei, să aibă un prototip funcțional, să targeteze o piață globală și să fie dedicați dezvoltării afacerii. Participarea la programul de accelerare MVP Academy este gratuită și aplicațiile sunt deschise până duminică, 19 februarie 2017, pe website-ului programului.

Cei care vor să afle mai multe detalii despre program pot intra în contact cu o parte dintre mentorii și echipa MVP Academy la TechHub Bucharest sau în cadrul întâlnirilor organizate în mai multe orașe din țară. Până acum echipa a organizat sesiuni gratuite de mentoring în Iași, Timisoara, Cluj și urmează alte câteva evenimente în București și Sibiu. Detalii despre acestea sunt anunțate pe site-ul programului.

MVP Academy este un program realizat în parteneriat cu CyberGhost VPN, cu sprijinul Bitdefender, Microsoft România, Raiffeisen Bank și suport logistic din partea F6S. Mediatizarea programului este asigurată de Start-up.ro, Startup Cafe, EuropaFM, Business Review, Softlead, IQAds, eFinance, Agora, The trends și cu susținerea comunităților de profesioniști în tehnologie.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward