SAP lansează o platformă pentru dezvoltarea de aplicații dedicate afacerilor, care nu necesită experiență în programare

02 decembrie 2021

SAP anunță lansarea de noi produse și servicii care oferă dezvoltatorilor software, amatori și profesioniști deopotrivă, posibilitatea să-și aducă aportul la trasformarea digitală a companiilor. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței anuale SAP TechEd.

SAP lansează o platformă pentru dezvoltarea de aplicații dedicate afacerilor, care nu necesită experiență în programare

SAP AppGyver este o platformă no-code de dezvoltare a aplicațiilor web și mobile, parte din SAP Business Technology Platform (SAP BTP), cu un mediu de dezvoltare intuitiv, puternic vizual și extrem de ușor de utilizat. Acesta permite utilizatorilor fără experiență anterioară în programare să dezvolte aplicații complexe care funcționează fără probleme în toate sistemele de operare.

Un exemplu de succes în acest sens este DHL care a folosit SAP AppGyver pentru a crea o aplicație mobilă de gestionare a rapoartelor de daune pentru flota europeană.

Pentru developerii cu experiență, modelul gratuit al SAP BTP include acum SAP HANA Cloud și SAP Integration Suite. SAP oferă, de asemenea, un preview al noii teme vizuale „Horizon” pentru sistemul de design SAP Fiori.

Inteligență Artificială încorporată în toate soluțiile din portofoliu

SAP a extins capabilitățile de embedded AI, care facilitează valorificarea Inteligenței Artificiale de către dezvoltatori și clienți, sporind productivitatea. Noile funcții ale serviciului SAP Conversational AI simplifică dezvoltarea și monitorizarea chatbot-urilor pentru a automatiza sarcinile și fluxurile de lucru.
Totodată, SAP își propune să lanseze serviciul Personalized Recommendation, un nou motor bazat pe rețele neuronale, care oferă recomandări hiper-personalizate într-o gamă largă de scenarii de business. Numeroase produse și servicii SAP folosesc acum puterea AI; spre exemplu, automatizarea procesului de corelare a documentelor dintr-o companie, recomandarea de acțiuni în cadrul fluxurilor de lucru, extragerea și procesarea datelor din documentele de business sau furnizarea de recomandări de învățare.

Noul SAP Learning cu design simplu și intuitiv

SAP anunță, de asemenea, lasarea unui nou site SAP Learning, adresat dezvoltatorilor de toate nivelurile de experiență, ce propune un design simplu și intuitiv, care facilitează îmbunătățirea cunoștințelor sau recalificarea în domenii cheie de inovare. Mai mult, acesta este gratuit. Noua experiență include o gamă completă de conținut de învățare disponibil în diferite formate, de la sesiuni conduse de experți și instruire practică, până la videoclipuri de microînvățare. SAP a introdus, de asemenea, un curriculum AI pentru școlile gimnaziale și un program pentru a oferi soluții cloud de la SAP universităților și profesorilor.

48 de ore de conținut live la SAP TechEd în 2021

Cei interesați se pot înscrie gratuit aici pentru a urmări evenimentul cu peste 100 de sesiuni de skill-building, peste 25 de workshopuri, 8 secțiuni tech și 48 de ore de discuții despre tehnologie.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!


Articole IT&C similare
Softlead

De ce aplicații software are nevoie o franciză?

Conform datelor publicate de Ziarul Financiar, piaţa românească de francize s-a dez­vol­tat constant în ultimii ani, atât prin concepte create local, cât şi prin branduri internaţionale, ajungând de la 1,6 mld. euro în 2014 la 3,6 mld. euro în 2019, cu un total de 450 de...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Apivita alege Entersoft pentru a unifica activitățile de marketing, vânzări și merchandising

Creșterea și dezvoltarea companiei grecești Apivita a însemnat rezolvarea provocărilor în contextul eficienței gestionării vânzărilor, dar și oferirea unei experiențe prietenoase clienților din mediul online. Iată cum a reușit compania să răspundă noilor nevoi, prin implementarea aplicației software potrivite.- Studiu de caz -...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Raport GPeC E-Commerce România 2021: Cumpărături online de 6,2 miliarde de euro, în creștere cu 10% față de 2020

Potrivit estimărilor ARMO, GPeC și ale principalilor jucători din domeniu, sectorul e-commerce românesc a atins pragul de 6,2 miliarde de euro la finalul anului 2021, cu aprox. 10% mai mult decât în 2020 când valoarea comerțului online a fost estimată la 5,6 miliarde de euro. Creșterea a fost ușor sub previziunile inițiale potrivit cărora s-ar fi așteptat o...

Citește articolul arrow_forward