Salesforce achiziționează Tableau pentru 15.7 miliarde de dolari

10 iunie 2019

Compania Salesforce, cel mai cunoscut dezvoltator și implementator de soluții de tip CRM (Customer Relationship Manager), anunță achiziția Tableau, lider al aplicațiilor dedicate vizualizării datelor. Tranzacția este de 15.7 miliarde de dolari.

Salesforce achiziționează Tableau pentru 15.7 miliarde de dolari
“Prin această tranzacție, reușim să aducem alături cel mai mare dezvoltator și implementator CRM de cea mai cunoscută platformă dedicată datelor. Tableau ajută clienții să înțeleagă și să disemineze datele pe care le gestionează în propria companie, în timp ce Salesforce cunoaște perfect modul în care lucrează clienții”, Mark Benioff, CEO Salesforce.

Cu acces la volume impresionante de date ce vizează comportamentul clienților, poziționarea Salesforce ca lider global pe segmentul aplicațiilor CRM este dată de capacitatea sa de a anticipa trenduri, nevoi în companiile din toată lumea, ca parte a unui proces amplu și natural specific transformării digitale.

Tableau deține un portofoliu de peste 86.000 de clienți corporate, printre care Verizon, Schneider Electric, Southwest și Netflix.  În anul 2018, firma a raportat venituri totale de circa 840 de milioane de dolari.

În tot procesul tranzacțional, Salesforce este asistat de specialiștii casei de avocatură Wachtell, Lipton, Rosen & Katz și de la Morrison & Foerster LLP , iar Tableau de Cooley LLP.

Întregul proces al achiziției este așteptat să se finalizeze până la sfârșitul lunii octombrie 2019.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward