Qualteh, la a patra participare la Mobile World Congress 2014

03 Mar 2014

La a patra sa participare la congres, Qualteh supune atentiei, intre 24 si 27 februarie, la Fira Gran Via in Barcelona, Spania, atat solutiile sale deja consacrate, cat si cele mai noi aplicatii dezvoltate.

Qualteh, la a patra participare la Mobile World Congress 2014

La a patra sa participare la congres, Qualteh supune atentiei, intre 24 si 27 februarie, la Fira Gran Via in Barcelona, Spania, atat solutiile sale deja consacrate, cat si cele mai noi aplicatii dezvoltate.

“Suntem aici cu intregul nostru portofoliu, de la solutii mobile menite sa creasca productivitatea – automatizarea fortei de vanzari, managementul satisfactiei clientului, managementul mentenantei si serviciilor etc – pana la senzori si conectori intre smartphone-urile clientilor si afacerile acestora, dar si cu oferta de outsourcing a unei echipe puternice, tinere si inovatoare”, spune Moise Jurca, Director General, Qualteh.

MWC 2014 gazduieste anual mii de experti si manageri in domeniu, constituind puncpentru urmatoarele mari inovatii din zona mobile. Puteti vedea cele mai recente aplicatii Qualteh la standul Romaniei, Hall 6 Stand H40.

Alaturi de suita de aplicatii IQteh – platform mobila dezvoltata pentru mediul corporate, premiata pentru inovatie in anul 2012 in cadrul summit-ului BlackBerry din Spania –, ce include solutiile IQsfa, IQcrm si IQroute, intre solutiile Qualteh adoptate deja de companii din Romania, cu un impact pozitiv asupra costurilor la client, mentionam RunSales, MobTAXI, Mob-IO si Book&Meet.

Book&Meet si MobTAXI, cele mai recente solutii Qualteh, la MWC 2014

Daca aplicatiile mobile ale diviziei de software a grupului Medianet au vizat mai mult clientii firme si colaborarea acestora cu clientii lor de acelasi fel, cele mai recente aplicatii mobile dezvoltate de Qualteh, prind, insa in aplicabilitatea lor si clientii interni ai companiilor, angajatii (cazul Book&Meet) sau persoanele fizice (cazul MobTAXI).

Book&Meet este o solutie de rezervare a salilor de intalnire dintr-o organizatie, ce simplifica gestionarea acestora si a resurselor alocate (video proiector, tabla, microfon, solutie de videoconferinta, flip chart etc.) si rezervarea unei sali oriunde in companie. Utilizand o interfata foarte intuitiva si familiara, aceasta aplicatie multiutilizator aduce beneficii precum: situatia la zi a salilor si a participantilor, reprogramarea sau anularea unei intalniri intr-o interfata de calendar intuitiva si anuntarea instant prin email a participantilor si secretarei asupra schimbarilor de program si cerintelor de protocol.

Prin tehnologia push, se evita suprapunerile sedintelor, datorita functiilor avansate ale solutiilor si actualizarilor in timp real intre utilizatori (cu acces personalizat de pe laptop, desktop sau smartphone) si tabletele pentru afisaj la fiecare sala de sedinta, facand din Book&Meet solutia perfecta pentru eficientizarea managementului salilor si optimizarea utilizarii. Solutia este deja la final de implementare in cadrul uneia dintre cele mai mari companii din industria Automotive, producatoare de sisteme de franare pentru automobile.

MobTAXI este o aplicatie ”White label” simpla, intuitiva si customizabila, dezvoltata pentru companiile de taxi si clientii acestora, cu scopul de a efectua comanda unui taxi direct de pe smartphone, utilizand un sistem rapid care poate satisfice toate grupurile de utilizatori. Lansata pe o piata care manifesta deja aceasta nevoie, MobTAXI vine cu diferentiatori importanti: orientarea catre companiile de taxi (ale caror procese sunt facilitate prin functii dedicate), multitudinea detaliilor in ceea ce priveste taxi-ul (date sofer, calificative, poza) si comanda clientului (campuri precum fumator/ nefumator, cu animal de companie, cu/fara bagaj, doritor de aer conditionat etc.), prioritizarea taxi-urilor in functie de distanta fata de client, customizarea interfetei modulului pentru client si sofer, suport tehnic inainte si dupa implementare etc.

MobTAXI este deja in curs de implementare la una dintre principalele companii de taximetrie din vestul Romaniei, cu un parc de peste 1000 de masini, care vor fi dotate cu tableta.

IQteh – ”One click to your clients”, la a treia participare

Pentru eficientizarea proceselor zilnice ale echipelor de vanzari din cadrul companiilor mari si mici, suita de solutii IQteh, prezentata si in cadrul Mobile World Congress 2012, ramane cea mai ingenioasa suita de solutii mobile destinate cresterii productivitatii in cadrul companiilor mari si mici, care prin modulele sale – IQsfa, IQcrm si IQroute – ofera firmelor utilizatoare posibilitatea de a gandi procesele de business cu totul altfel.

Solutiile IQteh au castigat deja utilizatori in cadrul unor firme romanesti de top precum Foerch, Pangram (producator Monte Banato), Elgeka Ferfelis, Ice Dyp Balas, Rotta Natura, AGIL, Collini (producator Banat Bun), Agrirom, Autoschunn (dealer auto Mercedes-Benz), Randler Group, DIAL-TON (distribuitor cartele prepay si servicii reincarcare electronica).

Mob-IO, la a doua participare la MWC

Gandita pentru nevoile urgente de comunicare si acces la informatie ale companiilor de azi, aplicatia Mob-IO permite accesul utilizatorului de smartphone la date din cadrul companiei (rapoarte de vanzari, stocuri, situatii contabile, campanii de marketing, salarii etc.) printr-o interfata configurata in functie de nevoile sale.

Totul devenind astfel posibil ACUM, nu ”cand ajung la birou”, utilizatorul isi poate folosi eficient resursele de timp, informationale si financiare. Pe langa usurinta in utilizare pe mobil pentru orice tip de utilizator, integrarea cu dispozitivele IT se face extrem de facil, iar in cazul implementarii aplicatiei de catre responsabilul IT din cadrul companiei beneficiare, Qualteh garanteaza ca acesta nu a avut niciodata de a face cu o aplicatie mai prietenoasa. Compatibila deja cu platformele mySQL, PostgreSQL, Oracle si MS SQL, aplicatia MOB-IO se instaleaza si se configureaza din panoul de control (nefiind necesara prezenta in locatiile in care se afla sistemele sau serverele), functioneaza pe orice linie de internet, cu un trafic foarte mic si cu o viteza de upload foarte mare (nemaiexistand problema deschiderii de nenumarate port-uri la accesarea informatiilor), iar securitatea informatiilor este maxima.

IQsfa, Book&Meet si Mob-IO, in demo-uri la stand-ul Romaniei

Pentru o mai buna comunicare cu vizitatorii stand-ului la Mobile World Congress 2014 si o mai buna intelegere a functionalitatilor incluse, trei dintre solutiile din portofoliu – IQsfa, Book&Meet si Mob-IO – sunt demonstrate pe device-uri mobile, atat la nivel de configurare, cat si la nivel de acces la informatie.

Despre Medianet Group:

Medianet Group este unul dintre principalii jucatori in industria IT din zona de vest a Romaniei, integrand solutii hardware si software de la vendori mondiali de top (parteneri cu divizia sa de hardware pentru B2B si retail, Medianet) cu solutii software pentru mobile dezvoltate in cadrul diviziei sale de software, Qualteh.

Despre Medianet:

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata de IT din zona de vest a tarii, Medianet este unul dintre principalii furnizori de solutii informatice din vestul Romaniei, cu un portofoliu notabil de produse, servicii si solutii IT si cu parteneriate de durata cu principalii vendori mondiali de tehnologie informationala. Mai multe despre profilul si oferta Medianet pewww.m8m.ro

Despre Qualteh:

Cu un portofoliu deja notabil de solutii software dedicate eficientizarii fluxului informational si gestionaraa acestuia in cadrul companiilor beneficiare, in functie de dimensiunea lor si industria in care activeaza, Qualteh a fost mereu un pionier pe piata dezvoltatorilor de solutii mobile datorita aplicatiilor software dezvoltate si implementate cu succes. Cu o combinatie de succes intre expertiza tehnica si excelenta serviciilor, Qualteh aduce valoare pe termen lung in afacere unor companii de top din industriile Automotive, FMCG, Distributie sau Transport. Mai multe despre solutiile si serviciile Qualteh pe www.qualteh.com, www.iqsfa.com si www.mob-io.com

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare