Pentru cine am generat lead-uri în prima lună a anului?

09 februarie 2018

În prima lună a anului 2018, 80% dintre solicitările primite pentru aplicații software au vizat achiziții, în timp ce doar 20% au avut scop informativ, cu intenția de achiziție pe termen mediu sau lung. 

Pentru cine am generat lead-uri în prima lună a anului?

Cele mai multe solicitări de soluții software s-au îndreptat către tipuri de aplicații precum: CRM, ERP și aplicații software specializate pentru clinici, spitale sau orice alte tipuri de unități medicale. De asemenea, aplicațiile dedicate activităților de management al depozitelor, departamentelor financiare sau cu rol de organizare (Administrativ) au creionat topul soluțiile cu apetit crescut de achiziție pentru luna ianuarie a anului 2018. 

Scopul achiziției:

  • 80% - achiziție concretă
  • 20% - informare & achiziție pe termen mediu sau lung

Conturi create în platformă:

  • 10 companii software au devenit parteneri noi ai platformei Softlead
  • 18 aplicații noi au intrat în fluxurile de generare de lead-uri (categorii de aplicații: e-learning, e-commerce, educaționale, ERP, medical)

Pentru mai multe informații, răspundem cu drag propunerilor primite pe adresa [email protected].

Întrebări frecvente: aici. Cum generez lead-uri prin Softlead? - Află mai multe aici!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward