Particularitatile unui sistem WMS dedicat industriei de distributie

30 mai 2017

Succesul companiilor de distributie depinde de acuratetea si eficienta informatiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor si satisfactia clientilor. 

Particularitatile unui sistem WMS dedicat industriei de distributie

Succesul companiilor de distributie depinde de acuratetea si eficienta informatiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor si satisfactia clientilor. 

Permanenta presiune impusa de clienti impun implementarea si utilizarea unui sistem de management in cadrul depozitelor, care sa permita automatizarea proceselor de efectuare a operatiunilor de receptie, livrare si inventariere.

FluxVision WMS pentru distributie este o solutie avansata de gestionare a tuturor activitatilor din cadrul depozitului, avand ca principal obiectiv eficientizarea acestor activitati. Sistemul este dezvoltat pe cea mai noua tehnologie si este integrat nativ cu SocrateCloud, platforma de business care furnizeaza o solutie de gestiune economica – ERP, gestiune a relatiilor cu clientii – CRM si Business Intelligence – BI, usor de utilizat care sustine performanta afacerii.

FluxVision WMS, solutia de management al depozitelor specializata pentru retelele de distributie, asigura control operational si suport decizional.

Cu ajutorul solutiei FluxVision WMS, companiile din distributie reusesc sa optimizeze: 

  1. Gestiunea lantului de depozite: posibilitatea de administrare centralizata a tuturor tipurilor de depozite: centre de distributie, depozite regionale, depozite locale mari, depozite locale mici.
  2. Trasabilitate: trasabilitatea in lantul de distributie a loturilor, dar si a seriilor numerice unice.
  3. Gestiunea comenzilor: comenzi furnizori, comenzi clienti, transferuri interne, retururi si raportarea statusului comenzilor in lucru in timp real.
  4. Gestiunea stocurilor: raportarea completa a stocurilor in timp real.
  5. Eficientizarea operatiunilor: cresterea eficientei muncitorilor din depozit prin coordonarea in timp real cu ajutorul calculatoarelor mobile.
  6. Scalabilitatea: posibilitatea de a extinde reteaua de depozite administrate de sistem, respectiv de a modifica in soft structura depozitelor existente o data cu modificarile fizice.
  7. Aplicabilitatea sporita: posibilitatea de a administra diverse tipuri de marfuri, rafturi, respectiv integrarea cu dispozitive electronice dedicate (cantare, masuratoare volumetrice, benzi transportoare, etc.)
  8. Suportul decizional: Analiza, raportare si monitorizare 360 de grade a depozitelor si indicatori de performanta.

WIPS - Expertul in solutii WMS

Cu peste 15 ani de experienta in solutii WMS, coordonatorul WiSoft Professional Services, Tiberiu Pfiszter, a fost participant activ si cofondator al unor firme de profil active si in prezent pe piata din Romania. Solutia FluxVision WMS combina experienta mai multor solutii WMS clasice aplicate in zeci de locatii in mai multe tari cu performanta si beneficiile platformei cloud.

WIPS este partener dezvoltare BITSoftware, companie care inca din anul 1993 dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI). Solutia FluxVision este recunoscuta pentru usurinta in implementare, flexibilitate, scalabilitate si securizare acoperind toate functionlitatile necesare activitatii de depozitare in cadrul unei retele de distributie.

Aplicații software recomandate

Aplicatie stocata in cloud ce are rolul de a eficientiza sistemul de gestionare al unui depozit. Impactul acestei tehnologizari si automatizari al depozitului este unul fantastic:Receptia marfii este facuta cu mai mult de 50% mai rapid, se reducere t...

Citește tot arrow_forward

WMS software este un warehouse management system adresat depozitelor și magaziilor. Optimall WMS software ajută la gestionarea mai ușoară a fluxurilor de lucru din depozit precum: recepții de marfă, ieșiri de marfă, inventar și picking depoz...

Citește tot arrow_forward

Mantis Logistics Suite Vision (LVS), este o suita integrată de solutii si sisteme de software WMS / Logistica pentru Supply Chain Execution. Design-ul platformei LVS reprezintă un mare salt al ...

Citește tot arrow_forward

WebWMS este o solutie gratuita de WMS cu facilitati avansate. WebWMS este solutia dezvoltata de profesionisti pentru profesionisti. WebWMS este singura aplicatie din piata care poate fi testata inainte de a fi utilizata, fara a fi nevoie sa fie imple...

Citește tot arrow_forward

FluxVision WMS este o componentă cheie în managementul eficient al depozitelor și în optimizarea stocurilor. Aceasta optimizează toate operațiunile care au loc în depozit, de la recepție și până la livrare.&nb...

Citește tot arrow_forward

Sistem de management al depozitelor pentru companii de toate dimensiunile: mici, medii sau de mare amploare. Utilizand cea mai buna tehnologie din domeniu, vei optimiza procesele afacerii, spatiul si activitatea angajatilor si vei...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Companiile românești intenționează să aloce 14% din bugetele IT pentru securitate cibernetică în 2021

Companiile românești sunt dispuse să își mărească bugetul pentru îmbunătățirea securității cibernetice, arată un studiu comandat de Safetech Innovations SA, o companie românească de securitate informatică. Contrar creșterii semnificative a numărului și a sofisticării atacurilor de securitate cibernetică, doar 4 companii din 10 sunt îngrijorate de pos...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Se lansează ID Scanner, aplicația prin care poți extrage datele din cărțile de identitate printr-o simplă poză

ID Scanner este o componentă cu un grad ridicat de flexibilitate și securitate, care poate fi integrată foarte ușor în orice sistem IT

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Softlead: Apetit crescut pentru aplicații software în luna octombrie

Care a fost gradul de interes pentru aplicații software în luna octombrie și care este profilul companiilor care au trimis solicitări de aplicații software prin patforma Softlead?

Citește articolul arrow_forward