Nu ai aflat încă? Am lansat ONE WMS, o aplicaţie mobilă pentru gestiunea depozitului.

18 noiembrie 2020

Gestiunea depozitului este un element esenţial pentru orice companie cu activităţi de producţie şi distribuţie/vânzare de produse. Pentru a face mai accesibile datele despre stocuri şi pentru a fluidiza operaţiunile asociate, am dezvoltat ONE WMS, aplicaţie mobilă de gestionare a operaţiunilor din depozit.

Nu ai aflat încă? Am lansat ONE WMS, o aplicaţie mobilă pentru gestiunea depozitului.

Aplicaţia se integrează perfect cu SAP Business One.

De ce nu trebuie să ignoraţi gestiunea stocurilor? Implementăm de peste 15 ani SAP Business One şi am remarcat că, în lipsa unei aplicaţii care să gestioneze depozitul, apar dificultăţi în utilizarea optimă a spaţiului, identificarea rapidă a produselor,  plasarea comenzilor de reaprovizionare, realizarea inventarului şi reducerea volumului de produse distruse/stricate în perioada de depozitare. Mai mult, nici angajaţii nu sunt prea eficienţi dacă lucrează intensiv pe suport hârtie, deoarece identificarea şi picking-ul le va consuma o bună parte din timp, iar la completarea manuală a documentelor apar frecvent erori. Acestea se traduc în pierderi financiare, comenzi care trebuie să aştepte şi clienţi nemulţumiţi.

Funcționalități cheie ale ONE WMS:

 • Alocare şi emitere etichete/coduri de bare după numere seriale, loturi, tranzacţii intrare/ieşire
 • Scanare coduri de bare (articol, serie, lot, data de expirare)
 • Completare NIR pe baza Comenzii de Achiziţie sau Rezervare
 • Livrare bazată pe Pick List sau pe A/R Reserve Invoice
 • Gestiune Bonuri de consum, Note de transfer, Cereri de transfer
 • Inventarierea stocurilor
 • Alocarea articolelor pe rafturi (BIN)
 • Localizarea produselor (căutare după locaţie, caracteristici, volum, raft)
 • Ajustarea cantităților (eliminare/adăugare articole)
 • Transferul stocurilor între locaţii
 • Gestiune retururi
 • Emitere de rapoarte (stocuri, categorii, locaţii etc)

ONE WMS se adresează companiilor cu depozite mici şi procese relativ simple. Pentru companiile cu activitate extinsă în depozit, oferim soluţii de warehouse management cu arhitectură complexă.

Aplicaţia are un impact imediat asupra reducerii erorilor în procesarea datelor şi creşterii acurateţii inventarului. Angajații câştiga timp şi sunt mai productivi iar comenzile sunt procesate corect şi rapid, ceea ce înseamnă că vor ajunge la beneficiari în timp util. ONE WMS rulează pe Android, este disponibilă prin APK iar licenţierea se face pe dispozitiv. Recomandăm echipamentele Zebra, modele premium precum Zebra MC3300 sau entry level ca Zebra TC20. Ambele echipamente sunt de nivel profesional, integrează scanere profesionale 1D/2D, au taste fizice pentru introducerea rapidă a informaţiilor şi sunt rezistente la praf, apă şi şocuri mecanice.

Vreţi să aflaţi mai multe despre cum funcţionează ONE WMS? Consultanții noştri vă stau la dispoziție pentru informaţii suplimentare şi demo aici https://sysinconsult.ro/contact/.

System Innovation Romania

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa p...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce trebuie să știi la implementarea primului ERP?

95% dintre companiile care implementează corect o aplicație software reușesc să îmbunătățească procesele interne după acest pas.

Citește tot arrow_forward

Șase din zece businessuri au suferit o breșă de securitate în ultimii trei ani

Circa șase din zece companii au suferit o breșă de securitate informatică în ultimii trei ani, iar o treime dintre specialiștii în securitate IT care nu au avut de-a face cu incidente spun că e foarte probabil să fie victime fără să știe asta, arată un studiu global al Bitdefender. Ponderea companiilor care s-au confruntat cu incidente în primele șase luni din 2019 e...

Citește tot arrow_forward