Noul Country Manager pentru România și Bulgaria al Check Point Software Technologies, Sebastian Bănică, lansează soluția Infinity Total Protection

20 aprilie 2018

Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), furnizor de top de soluții de securitate cibernetică la nivel global anunță lansarea în România a soluției Infinity Total Protection: un model revoluționar de servicii de securitate care permite segmentului enterprise să prevină atacurile cibernetice de Generația a V-a. Noua soluţie inovatoare utilizează componentele Check Point InfinityArc

Noul Country Manager pentru România și Bulgaria al Check Point Software Technologies, Sebastian Bănică, lansează soluția Infinity Total Protection

Toate sectoarele de afaceri experimentează în prezent Gen V (a 5-a Generație de atacuri cibernetice) care se caracterizează printr-o scalare mai largă și expansiune mai rapidă în multiple sectoare industriale. Aceste atacuri sofisticate în mediul mobil, în cloud și în diferite rețele enterprise depășesc cu ușurință soluțiile convenționale actuale de protecție bazate pe detecție statică, utilizate de majoritatea companiilor la nivel global.    

Check Point propune companiilor migrarea la Gen V Cyber Security cu ajutorul soluției Check Point Infinity, pentru a proteja rețelele și datele împotriva acestor noi tipuri de atac. Noua soluție combină prevenția amenințărilor în timp real, inteligența partajată și cele mai avansate soluții de securitate tridimensională: la nivelul rețelelor, în cloud și în mediul mobil.

“Companiile trebuie să se protejeze în fața atacurilor sofisticate și periculoase ce vin din toate direcțiile, respectiv dinspre rețele, segmentul mobil și din cloud”, susține Sebastian Bănică, noul Country Manager pentru România și Bulgaria al companiei Check Point Software Technologies. “Generaţia a V-a de atacuri cibernetice necesită o soluţie complexă de securitate precum Infinity Total Protection pentru a proteja datele de afaceri în faţa potenţialelor atacuri devastatoare care pot apărea la nivelul întregii companii.”

Infinity Total Protection schimbă acum regulile jocului şi introduce un nou tip de consum cu un nou model simplificat de abonament all-inclusive, per utilizator, per an. Aceasta este unica soluţie de abonament disponibilă astăzi care include securitatea reţelei la nivel hardware şi software, cu un endpoint integrat complet, cu protecţie în mediul mobil şi în cloud, cu prevenţia ameninţărilor în timp real şi cu un suport de management premium unificat 24x7x365. Astfel, abonaţii pot beneficia imediat de arhitectura unificată de securitate Infinity şi de o totală prevenţie a ameninţărilor în toate mediile enterprise, fie on-premise, mobil sau cloud.

“Atacurile cibernetice devin tot mai numeroase, mai sofisticate şi ample, însă majoritatea organizaţiilor se bazează încă tot pe tehnologiile depăşite, din vechile generaţii de securitate, care pot doar detecta atacurile, după ce acestea au avut loc, din păcate. Infinity Total Protection schimbă paradigma şi permite companiilor să implementeze rapid şi uşor Generaţia a V-a de cyber security, prin arhitectura Check Point Infinity. Astfel, chiar şi atacurile sau ameninţările cele mai avansate sunt prevenite şi blocate în tot ecosistemul unei companii”, susţine Gabi Reish, VP product management & product marketing la Check Point. 

Check Point Infinity Total Protection oferă cel mai extins spectru de tehnologii de securitate pentru protecţia companiilor în faţa celor mai avansate şi nebănuite ameninţări, prin:

1. Prevenţia ameninţărilor în timp real
2. Securitatea avansată a reţelei
3. Securitatea în cloud
4. Securitatea mobilă
5. Protecţia datelor
6. Managementul ameninţărilor & Securitatea integrată

Noua soluţie a fost lansată global la Conferinţa anuală şi Expoziţia CPX 360 Barcelona a companiei Check Point, din ianuarie 2018. Referinţe despre această soluţie se regăsesc la următoarele link-uri:
1. Check Point Infinity and Infinity Total Protection  
2. Gen V Cyber Security
 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward