Noua ta platforma de business - CRM - EVENIMENT B2B

24 martie 2015

SoftGalaxy, compania multinationala ce aduce ideile la viata prin furnizarea de soluții software, la cheie, atat pentru start-up-uri cat si pentru corporații, are placerea de a invita companiile de top din Bucuresti la intalnirea “Business to Business" dedicata celei mai noi platforme de gestionare a relatiei cu clientii. Evenimentul va avea loc marti, 31 Martie 2015, de la ora  11.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
 

Noua ta platforma de business - CRM - EVENIMENT B2B

SoftGalaxy, compania multinationala ce aduce ideile la viata prin furnizarea de soluții software, la cheie, atat pentru start-up-uri cat si pentru corporații, are placerea de a invita companiile de top din Bucuresti la intalnirea “Business to Business" dedicata celei mai noi platforme de gestionare a relatiei cu clientii. Evenimentul va avea loc marti, 31 Martie 2015, de la ora 11.00, la  JW Marriott Bucharest Grand Hotel.     

Evenimentul se va concentra pe expunerea noilor tendinte de business management si elementele esentiale care definesc dezvoltarea afacerii. Intr-o perioada in care managementul "Big Data"  necesita din ce in ce mai multa atentie si precizie in prelucrarea si interpretarea datelor, veti putea beneficia de cele mai noi informatii privind  migrarile de date si modulele dedicate de customer relationship management (CRM365).  Momentul special din cadrul evenimentului va fi marcat printr-un live test de retentie a clientilor si de transformare a leadurilor online in conversii si mai apoi in fidelizare.

Speakerii evenimentului vor fi: Dan Carbunaru, Director – Calea Europeana, reprezentantul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si expertii Softgalaxy - Roxana Enache / Sales Manager / Google AdWords Specialist si Bogdan Grosu / Business Development Manager.

SoftGalaxy este prima companie din Romania care a dezvoltat o solutie de software proprie – CRM365, care nu necesita licenta lunara si poate fi customizata in functie de necesitatea fiecarui business.

Locuri limitate. Pentru inscrieri va rugam sa va inregistrati pe www.softgalaxy.ro.

Jurnalistii interesati sunt rugati sa confirme participarea la urmatoarele date de contact:

Alexandra Pascu, PR Manager, Softgalaxy, Tel: +40 765 471 608  |  Email: [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate

CRM365 ofera fiecarui utilizator –din Vanzari, Marketing si Suport puterea de a crea relatii extraordinare cu clientii companiei.

Descoperă aplicația arrow_forward

Este o platforma avansata pentru tranzactionarea pe pietele internationale (Forex & CFD) bazata pe tehnologii web si desktop de ultima generatie si ofera un grad inalt de securitate. 

Descoperă aplicația arrow_forward

Este o platforma avansata de management al evenimentelor care prin aportul de creativitate in atragerea si implicarea participantilor si inovatie in ceea ce priveste intreaga industrie.

Descoperă aplicația arrow_forward

Singura platforma de HR romaneasca care intergreaza un sistem unic de selectare a candidatilor prin multiple procese de potrivire a aptitudinilor si a conditiilor de angajare cu raspuns in mai putin de 0.04s.

Descoperă aplicația arrow_forward

Soft Galaxy is world-leader in software development and digital solutions provider. The company was founded by a team of renown technology experts and is recognized as a leader in full lifecycle application development; architecture, analysis and design services; UI/UX design; project management; debugging and performance tuning; database design...

Află mai multe

Articole IT&C similare
Softlead

De ce aplicații software are nevoie o franciză?

Conform datelor publicate de Ziarul Financiar, piaţa românească de francize s-a dez­vol­tat constant în ultimii ani, atât prin concepte create local, cât şi prin branduri internaţionale, ajungând de la 1,6 mld. euro în 2014 la 3,6 mld. euro în 2019, cu un total de 450 de...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Apivita alege Entersoft pentru a unifica activitățile de marketing, vânzări și merchandising

Creșterea și dezvoltarea companiei grecești Apivita a însemnat rezolvarea provocărilor în contextul eficienței gestionării vânzărilor, dar și oferirea unei experiențe prietenoase clienților din mediul online. Iată cum a reușit compania să răspundă noilor nevoi, prin implementarea aplicației software potrivite.- Studiu de caz -...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Raport GPeC E-Commerce România 2021: Cumpărături online de 6,2 miliarde de euro, în creștere cu 10% față de 2020

Potrivit estimărilor ARMO, GPeC și ale principalilor jucători din domeniu, sectorul e-commerce românesc a atins pragul de 6,2 miliarde de euro la finalul anului 2021, cu aprox. 10% mai mult decât în 2020 când valoarea comerțului online a fost estimată la 5,6 miliarde de euro. Creșterea a fost ușor sub previziunile inițiale potrivit cărora s-ar fi așteptat o...

Citește articolul arrow_forward