Joi si sambata are loc Career Innovation Week Bucuresti

13 noiembrie 2014

Evenimentul de cariera si inovatie, Career Innovation Week se adreseaza studentilor, masteranzilor si absolventilor cu experienta internationala, rezultate academice foarte bune, celor care au facut parte dintr-un ONG sau au urmat un program de internship, management trainee sau stagii de practica.

Evenimentul de cariera si inovatie, Career Innovation Week se adreseaza studentilor, masteranzilor si absolventilor cu experienta internationala, rezultate academice foarte bune, celor care au facut parte dintr-un ONG sau au urmat un program de internship, management trainee sau stagii de practica. Saptamana aceasta, joi si sambata, pe 13 si 15 noiembrie, va avea loc evenimentul din Bucuresti, iar pe 19 noiembrie, cel din Ploiesti. Career Innovation Week este un proiect care prezinta noutati din zona tehnologiei, inovatii, oportunitati de cariera si dezvoltare pentru cei interesati de domeniile Finance & Banking, Sales & Marketing, Research & Engineering, IT & Telecom.

Prima editie a evenimentului Career Innovation Week din aceasta toamna a avut loc pe 8 noiembrie, in Brasov unde a reunit 180 de participanti, studenti si proaspat absolventi, in cadrul unei zile dedicate domeniului IT&C si ingineriei.  

„Ne bucuram pentru succesul editiei din Brasov si pentru feedback-ul pozitiv primit atat din partea participantilor cat si a companiilor prezente. In cadrul editiei Career Innovation Week Brasov am cunoscut foarte multi studenti pasionati de domeniul in care vor sa se angajeze, interesati sa afle care sunt inovatiile in domeniul lor de interes si cum pot evolua profesional. Foarte multi dintre cei prezenti au venit pregatiti sa  descopere ce tehnologii trebuie sa aprofundeze pana la finalul studiilor, astfel incat sa aiba sanse cat mai mari de angajare. In plus este foarte important ca, in momentul alegerii jobului, candidatii sa cunoasca cat mai multe informatii despre mediul de lucru in companie, care sunt posibilitatile de dezvoltare personala si profesionala, cultura companiei si valorile pe care aceasta le promoveaza, aspecte cu care se pot familiariza in cadrul evenimentelor Career Innovation Week”Andreea Balaci, Project Manager, Career Innovation Week.

Urmatoarele 2 editii Career Innovation Week din aceasta toamna vor avea loc in Bucuresti si Ploiesti:

  • Joi – 13 noiembrie si sambata – 15 noiembrie va avea loc Career Innovation Week Bucuresti, la Hotel Caro;
  • Miercuri – 19 noiembrie va avea loc Career Innovation Week Ploiesti, la Hotel Central.

Participarea la Career Innovation Week este gratuita, iar cei care vor fi prezenti la eveniment vor avea acces la o serie de conferinte, studii de caz si workshop-uri sustinute de reprezentantii companiilor partenere. In plus, participantii:

Pot interactiona direct cu reprezentantii companiilor, obtinand astfel informatii despre oportunitatile de cariera la care pot aplica in aceasta perioada in cadrul: IBM, British American Tobacco, BRD - Groupe Société Générale, EY Romania, L’Oréal Romania, Libra Internet Bank, Federal-Mogul Motorparts, Continental si P&G.

Pot sustine un interviu cu specialisti in recrutare, in baza unei preinscrieri la sectiunea dedicata evenimentului, pe www.hipo.ro Un astfel de interviu ii poate aduce mai aproape de obtinerea oportunitatilor de cariera deschise de angajatorii prezenti la eveniment.

Au posibilitatea sa experimenteze tehnologia 3D Printing, oferita de partenerii nostri, Enevo Group care vor veni sa explice participantilor cum inoveaza prin produsele pe care le realizeaza.

Pot intalni echipa Robochallenge care va fi prezenta cu doi roboti puternici si cativa roboti din categoria Mini-Sumo, care se vor lupta intr-un ring de 1,5 metri diametru spre incantarea participantilor la eveniment. Astfel, cei prezenti pot afla care este modul in care functioneaza robotii si cum reactioneaza atunci cand sunt pusi in context.

Au posibilitatea sa  testeze si sa asiste la modul in care se realizeaza roboti umanoizi chiar in cadrul evenimentului multumita lui Andrei Kovari. Andrei este student in cadrul UTCN, sectia automatica si lucreaza ca freelancer in domeniul roboticii, electronicii analogice si a design-ului de circuite imprimate (PCB).

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe www.hipo.ro, la sectiunea dedicata proiectului Career Innovation Week.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward