Google lansează noua imagine prin cel mai nou proces de rebranding

01 septembrie 2015

Astăzi, Google anunță cele mai noi modificări la nivelul imaginii de brand, la scurt timp după ce a anunțat noile poziționări ale companiei și cele mai importante direcții pe care le va urma.

Google lansează noua imagine prin cel mai nou proces de rebranding

Astăzi, Google anunță cele mai noi modificări la nivelul imaginii de brand, la scurt timp după ce a anunțat noile poziționări ale companiei și cele mai importante direcții pe care le va urma. Logo-ul păstrează accentul pe litere, dar este prezentat într-o formă mai modernă și mult mai atractivă, dar și mult mai asemănătoare Alphabet, compania-mamă.

Fontul folosit este de tip Sans Serif, iar modificările aduse logo-ului sunt cele mai reprezentative din istoria brandului din ultimii 16 ani. Acum, literele au o formă rotunjită și mult mai prietenoasă, fiind păstrate culorile originale. 

Noul logo va reflecta tot mai mult modul inovator în care utilizatorii vor percepe Google

Google nu mai este doar un motor de căutare, ci o colecție impresionantă de platforme web, aplicații și servicii accesibile de pe PC, browsere, device-uri mobile și oriunde există un browser. Google este disponibil peste tot. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward