Google lansează aplicația YouTube Connect

25 martie 2016

Google pregătește aplicația YouTube Connect, o aplicație de live streaming, ce susține eforturile companiei de a concursa în mod direct cu Twitter Periscope și Facebook Live. Aplicația va fi disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Google lansează aplicația YouTube Connect

Google pregătește aplicația YouTube Connect, o aplicație de live streaming, ce susține eforturile companiei de a concursa în mod direct cu Twitter Periscope și Facebook Live. Aplicația va fi disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Aplicația YouTube Connect înglobează multe dintre funcționalitățile pe care le întâlnești atât la Periscope, cât și la Facebook Live. Te poți conecta la aplicație utilizând contul de Google sau pe cel de YouTube. Aplicația conține funcții de chat și newsfeed.

Videoclipurile vor fi disponibile live. De asemenea, vei avea posibilitatea să stochezi videoclipuri anterioare sau să revezi videoclipurile preferate. Aplicația nu se integrează deocamdată cu Facebook sau Twitter.

Manual Bronstein, directorul departamentului de producție a povestit într-un interviu că: ,,pentru noi YouTube este sinonim cu ideea de video, iar componenta live a fost întotdeauna o parte integrantă a ceea ce înseamnă video.”

De ce a ales YouTube să creeze o aplicație livestreaming?

YouTube își propune să devină o platformă care să găzduiască colecția de videoclipuri încărcate de utilizatorii din toată lumea. Oferindu-le creatorilor de conținut video (utilizatorilor) posibilitatea de a interacționa cu fanii lor în timp real este o componentă importantă.

Competitorii YouTube Connect

Atât Twitter, cât și Facebook au investit în evenimente de livestreaming. Jack Dorsey, CEO-ul Twitter consideră că: ,,Twitter se desfășoară în timp real, comentariile sunt în timp real, conversațiile, conexiunile și evenimentele de asemenea.”

De asemenea, Mark Zuckerberg a văzut în funcția de livestreaming a Facebook, o modalitate de a câștiga popularitate.

Aplicația YouTube Connect este cea mai nouă în familia YouTube. Ea îți va da posibilitatea de a înregistra și de a edita videoclipuri direct de pe telefonul tău mobil.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward