Google lansează aplicația YouTube Connect

25 martie 2016

Google pregătește aplicația YouTube Connect, o aplicație de live streaming, ce susține eforturile companiei de a concursa în mod direct cu Twitter Periscope și Facebook Live. Aplicația va fi disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Google lansează aplicația YouTube Connect

Google pregătește aplicația YouTube Connect, o aplicație de live streaming, ce susține eforturile companiei de a concursa în mod direct cu Twitter Periscope și Facebook Live. Aplicația va fi disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Aplicația YouTube Connect înglobează multe dintre funcționalitățile pe care le întâlnești atât la Periscope, cât și la Facebook Live. Te poți conecta la aplicație utilizând contul de Google sau pe cel de YouTube. Aplicația conține funcții de chat și newsfeed.

Videoclipurile vor fi disponibile live. De asemenea, vei avea posibilitatea să stochezi videoclipuri anterioare sau să revezi videoclipurile preferate. Aplicația nu se integrează deocamdată cu Facebook sau Twitter.

Manual Bronstein, directorul departamentului de producție a povestit într-un interviu că: ,,pentru noi YouTube este sinonim cu ideea de video, iar componenta live a fost întotdeauna o parte integrantă a ceea ce înseamnă video.”

De ce a ales YouTube să creeze o aplicație livestreaming?

YouTube își propune să devină o platformă care să găzduiască colecția de videoclipuri încărcate de utilizatorii din toată lumea. Oferindu-le creatorilor de conținut video (utilizatorilor) posibilitatea de a interacționa cu fanii lor în timp real este o componentă importantă.

Competitorii YouTube Connect

Atât Twitter, cât și Facebook au investit în evenimente de livestreaming. Jack Dorsey, CEO-ul Twitter consideră că: ,,Twitter se desfășoară în timp real, comentariile sunt în timp real, conversațiile, conexiunile și evenimentele de asemenea.”

De asemenea, Mark Zuckerberg a văzut în funcția de livestreaming a Facebook, o modalitate de a câștiga popularitate.

Aplicația YouTube Connect este cea mai nouă în familia YouTube. Ea îți va da posibilitatea de a înregistra și de a edita videoclipuri direct de pe telefonul tău mobil.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward