Gartner: 80% dintre activitățile de project management vor fi eliminate până în 2030

21 Mar 2019

Previziunile Gartner cu privire la automatizarea activităților organizaționale aduce în prim plan o eficientizare cu până la 80% a celor ce vizează segmentul Project Management, ce va fi eliminat până în 2030, prin înlocuirea cu acțiuni de inteligență artificială.

Gartner: 80% dintre activitățile de project management vor fi eliminate până în 2030
În cadrul acestor activități sunt incluse responsabilități precum: colectarea, monitorizarea și raportarea datelor. Practic, AI (Artificial Intelligence) va revoluționa modul actual de lucru și programele și portofoliile de project management, pentru îndeplinirea facilă a obiectivelor de business, Daniel Stang, Research Vice President Gartner.

În acest sens, piața se va orienta în mod natural către disciplinarea prin educare și învățare a liderilor și a profesioniștilor în Project Management, în timp ce AI va aduce beneficii majore în îmbunătățirea activităților, a capacităților de analiză mai rapidă decât în cazul abordării umane, modelând standarde tradiționale.

Cu ajutorul chatbot-ilor, PPM și PMO vor iniția comenzi vocale către aplicațiile software dedicate proceselor de project management și vor eficientiza fluxurile de lucru în mod vizibil.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Aplicația software Vaunt introduce modulul de evaluare gratuită a prețului apartamentelor

VAUNT, platforma de management al vânzărilor dedicată sectorului rezidențial, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clienții cumpărători au acces la date în timp real despre valoarea în piață a...

Citește articolul