Fishpointer lansează noua aplicație de mobil pentru pescuit capabilă să învețe comportamentul peștilor

28 aprilie 2017

Startup-ul romanesc Fishpointer a lansat aplicatia de mobil pentru monitorizarea inteligenta a capturilor si a locurilor de interes pentru pescari. Solutia este disponibila in 

Fishpointer lansează noua aplicație de mobil pentru pescuit capabilă să învețe comportamentul peștilor

Startup-ul romanesc Fishpointer a lansat aplicatia de mobil pentru monitorizarea inteligenta a capturilor si a locurilor de interes pentru pescari. Solutia este disponibila in Google Play si App Store pentru posesorii de telefoane mobile cu sisteme de operare Android si iOS. Platforma urmeaza sa fie extinsa la nivel international incepand din acest an.

Fishpointer utilizeaza harti digitale si instrumente pesonalizate de socializare pentru a furniza pasionatilor de pescuit informatii instante din locurile lor preferate: balti private, lacuri salbatice, rauri sau Delta. Tot cu ajutorul aplicatiei pot fi punctate si alte tipuri de locatii cum ar fi magazine de pescuit, pensiuni in Delta Dunarii, locuri destinate celor care folosesc ambarcatiuni s.a. Fishpointer ofera astfel o harta completa pentru pasionatii de aventuri la pescuit.  

O functie cu un impact deosebit introdusa de Fishpointer este facilitatea de inregistrare si postare a capturilor personale, indicarea locatiei exacte ramanand tot timpul o optiune a utilizatorului. In baza datelor introduse de utilizatori aplicatia genereaza atat statistici personale cat si statistici aferente locurilor de pescuit.

Fishpointer va utiliza un algoritm de invatare a comportamentului pestilor

Informatiile incarcate de utilizatori urmeaza a fi introduse intr-un algoritm complex de tip machine learning alaturi de date meteorologice si alte serii de date care influenteaza comportamentul pestilor in diverse geografii. „Aplicatia va fi capabila sa invete comportamentul pestilor si va deveni un foarte puternic instrument pentru prognoza de pescuit si planificare a partidelorSolutia inteligenta la care lucram va raspunde milioanelor de pescari din intreaba lume, care vor sa stie unde se prindecand se prinde si cum se prinde”, a declarat George Dragne, fondator Fishpointer.

Fishpointer va contribui la protejarea apelor si a pestilor

Fishpointer va contribui la protejarea apelor prin derularea de campanii de promovare a pescuitului Catch & Release, de combatere a braconajului, de raportare a speciilor de pesti invazive sau de monitorizare a speciilor de pesti pe cale de disparitie.

Fishpointer este un startup romanesc, fondat de George Dragne (34) si Andrei Tomita (28), ambii cu experienta corporatista pana la infiintarea afacerii. A fost unul dintre startup-urile participante la programul de pregatire MVP Academy 2016 organizat de Tech Hub Bucuresti, iar in ianuarie 2017 Fishpointer a obtinut finantare de la Razvan Capatina, actionar la Business Results si Bittnet.

Pentru dezvoltarea proiectului in afara tarii, Fishpointer urmareste cooptarea de noi fonduri pentru finantare.

Prima versiune a platformei Fishpointer a fost lansata in martie 2017, in varianta Web. Aplicatia a adunat deja peste 10.000 de utilizatori.  

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward