Facebook lansează Messenger in browser

09 aprilie 2015

Facebook a lansat versiunea Messenger ce poate fi accesată direct din browser, separat de rețeaua socială și poate fi accesată aici www.messenger.com.

Facebook lansează Messenger in browser

Facebook a lansat versiunea Messenger ce poate fi accesată direct din browser, separat de rețeaua socială și poate fi accesată aici www.messenger.com.

Printre principalele funcționalități, Facebook a introdus: posibilitatea de a vedea dacă mesajul a fost trimis cu succes și dacă destinatarul l-a citit, posibilitatea inițierii apelurilor HD gratuit (ceea ce înseamnă o mai bună claritate și calitate a imaginilor video și a sunetului -  apelurile sunt gratuite, dar compania de telefonie mobilă te taxează pentru folosirea datelor atunci când nu ai setată conexiunea Wi-Fi),  posibilitatea de a trimite fotografii și video-uri instant, precum și capacitatea de a le personaliza cu text sau cu diverse animații. De asemenea, Facebook Messenger a introdus noi seturi de stickere, opțiunea de a înregistra voce și de a trimite înregistrarea prietenilor atunci când nu îți dorești să tastezi.

Una dintre cele mai importante funcționalități rămâne, însă, posibilitatea de a transfera bani în mod sigur și facil prin intermediul unei simple conversații.

Grupurile de conversații sunt introduse și aici, utilizatorul având posibilitatea comunicării rapide cu mai mulți prieteni prin discuții distincte.

Facebook Messenger Business este o componentă ce urmează a fi introdusă, prin care utilizatorii, fie persoane fizice, fie companii, pot iniția conversații cu utilizatorii lor în timp real, sprijinind, astfel, comunicarea permanentă și creșterea interacțiunii, a încrederii și a  suportului oferit în relațiile comerciale.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward