Facebook lansează Messenger in browser

09 aprilie 2015

Facebook a lansat versiunea Messenger ce poate fi accesată direct din browser, separat de rețeaua socială și poate fi accesată aici www.messenger.com.

Facebook lansează Messenger in browser

Facebook a lansat versiunea Messenger ce poate fi accesată direct din browser, separat de rețeaua socială și poate fi accesată aici www.messenger.com.

Printre principalele funcționalități, Facebook a introdus: posibilitatea de a vedea dacă mesajul a fost trimis cu succes și dacă destinatarul l-a citit, posibilitatea inițierii apelurilor HD gratuit (ceea ce înseamnă o mai bună claritate și calitate a imaginilor video și a sunetului -  apelurile sunt gratuite, dar compania de telefonie mobilă te taxează pentru folosirea datelor atunci când nu ai setată conexiunea Wi-Fi),  posibilitatea de a trimite fotografii și video-uri instant, precum și capacitatea de a le personaliza cu text sau cu diverse animații. De asemenea, Facebook Messenger a introdus noi seturi de stickere, opțiunea de a înregistra voce și de a trimite înregistrarea prietenilor atunci când nu îți dorești să tastezi.

Una dintre cele mai importante funcționalități rămâne, însă, posibilitatea de a transfera bani în mod sigur și facil prin intermediul unei simple conversații.

Grupurile de conversații sunt introduse și aici, utilizatorul având posibilitatea comunicării rapide cu mai mulți prieteni prin discuții distincte.

Facebook Messenger Business este o componentă ce urmează a fi introdusă, prin care utilizatorii, fie persoane fizice, fie companii, pot iniția conversații cu utilizatorii lor în timp real, sprijinind, astfel, comunicarea permanentă și creșterea interacțiunii, a încrederii și a  suportului oferit în relațiile comerciale.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward