Evaluată la 180 de milioane de dolari, compania germană Avira a fost achiziționată de Investcorp

09 aprilie 2020

Deși la nivel global luna martie a stat sub semnul pandemiei, apetitul pentru investițiile în tehnologie a fost în continuă creștere.

Evaluată la 180 de milioane de dolari, compania germană Avira a fost achiziționată de Investcorp

Astfel, Avira, una dintre cele mai cunoscute companii de securitate cibernetică, ce dezvoltă antiviruși, managementul identității de brand și o suită de instrumente dedicate companiilor de tehnologie, anunță oficial achiziția de către Invescorp Technology Partners.

Termenii legali ai tranzacției nu au fost dezvăluiți, dar este cunoscut faptul că Travis Witteveen, CEO Avira, s-a pronunțat asupra evaluării companiei: 180 de milioane de dolari.

Avira a fost fondată în 1986, iar în prezent are un portofoliu de zeci de milioane de utilizatori în tot ceea ce înseamnă brandurile pe care le deține. Investiția va ajuta Avira să se dezvolte în continuare la nivel global, planurile fiind acelea de a cuceri și Statele Unite ale Americii, acolo unde fondul de investiții este extrem de prezent.

În România, Avira este prezentă din anul 2004, iar în prezent are peste 130 de angajați.

Avira protejează utilizatorii împotriva tuturor pericolelor asociate universului digital. Suita de produse de securitate include programe gratuite pentru utilizatorii de Windows, Mac, iOS sau Android. Avira are in portofoliu şi o gamă premium pentru clienţii care doresc să se bucure de caracteristici tehnice avansate şi suport tehnic.

Avira este o companie multinaţională cu sediul principal în Tettnang, Germania şi birouri in Bucureşti, Munich, Beijing şi Silicon Valley.  Toate funcționalitățile Avira sunt disponibile ca SDK-uri și API-uri autorizate. Lucrând împreună, Avira și partenerii săi protejează peste 500 de milioane de dispozitive la nivel global. Soluțiile Avira obțin în mod constant cele mai bune rezultate la testele de securitate derulate de organizații independente.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward