Evaluată la 180 de milioane de dolari, compania germană Avira a fost achiziționată de Investcorp

09 aprilie 2020

Deși la nivel global luna martie a stat sub semnul pandemiei, apetitul pentru investițiile în tehnologie a fost în continuă creștere.

Evaluată la 180 de milioane de dolari, compania germană Avira a fost achiziționată de Investcorp

Astfel, Avira, una dintre cele mai cunoscute companii de securitate cibernetică, ce dezvoltă antiviruși, managementul identității de brand și o suită de instrumente dedicate companiilor de tehnologie, anunță oficial achiziția de către Invescorp Technology Partners.

Termenii legali ai tranzacției nu au fost dezvăluiți, dar este cunoscut faptul că Travis Witteveen, CEO Avira, s-a pronunțat asupra evaluării companiei: 180 de milioane de dolari.

Avira a fost fondată în 1986, iar în prezent are un portofoliu de zeci de milioane de utilizatori în tot ceea ce înseamnă brandurile pe care le deține. Investiția va ajuta Avira să se dezvolte în continuare la nivel global, planurile fiind acelea de a cuceri și Statele Unite ale Americii, acolo unde fondul de investiții este extrem de prezent.

În România, Avira este prezentă din anul 2004, iar în prezent are peste 130 de angajați.

Avira protejează utilizatorii împotriva tuturor pericolelor asociate universului digital. Suita de produse de securitate include programe gratuite pentru utilizatorii de Windows, Mac, iOS sau Android. Avira are in portofoliu şi o gamă premium pentru clienţii care doresc să se bucure de caracteristici tehnice avansate şi suport tehnic.

Avira este o companie multinaţională cu sediul principal în Tettnang, Germania şi birouri in Bucureşti, Munich, Beijing şi Silicon Valley.  Toate funcționalitățile Avira sunt disponibile ca SDK-uri și API-uri autorizate. Lucrând împreună, Avira și partenerii săi protejează peste 500 de milioane de dispozitive la nivel global. Soluțiile Avira obțin în mod constant cele mai bune rezultate la testele de securitate derulate de organizații independente.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward