European IT and Software Excellence Awards 2018 şi-a desemnat finaliştii

26 Mar 2018

SIVECO România este singura participantă la competiţie care a primit cinci nominalizări

European IT and Software Excellence Awards 2018 şi-a desemnat finaliştii

Revista IT Europa a publicat recent lista finaliştilor European IT & Software Excellence Awards 2018, una dintre principalele competiţii europene destinate furnizorilor independenţi de software, integratorilor de sisteme şi soluţii, partenerilor şi distribuitorilor acestora.
SIVECO România a intrat în marea finală European IT & Software Excellence Awards 2018 cu trei proiecte de succes, fiind pentru a doua oară singura companie participantă la competiție care a fost nominalizată de cinci ori.

Soluțiile și proiectele SIVECO înscrise și nominalizate în ediţia din 2018 a European IT & Software Excellence Awards sunt:
Sistemul Informatic Integrat de Management (SIIM), implementat la societatea APA CTTA Alba, a fost nominalizat la două categorii, respectiv Solution Provider - Enterprise Solution of the Year şi Independent Software Vendor (ISV) - Government/Utilities Solution of the Year.
• Soluția SIVADOC Lite, implementată la Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI), subordonat Ministerului Afacerilor Interne din România, a fost nominalizată la două categorii, respectiv Solution Provider - Public Sector or Utilities Solution of the Year și Independent Software Vendor (ISV) - Information & Document Management Solution of the Year.
• Aplicația INOVAGRIA, soluție IT menită să simplifice și să eficientizeze managementul unei ferme, în vederea creșterii performanței și a profitabilității, a fost nominalizată la categoria Independent Software Vendor (ISV) - SaaS SMB Solution of the Year.

Cu o tradiție de zece ani, premiile European IT & Software Excellence reprezintă o modalitate de a recunoaște și recompensa excelența în dezvoltarea software-ului european și în furnizarea de soluții IT și Telecom. Competiția reunește lideri din industria furnizorilor și integratorilor de soluții software din toată Europa, pentru a-și demonstra capacitatea de a le oferi clienților soluții IT de vârf.

“Suntem foarte fericiți și onorați că am ajuns în marea finală European IT & Software Excellence 2018 alături de jucătorii cei mai influenţi din IT-ul european. Nominalizările proiectelor noastre între realizările de vârf ale industriei reprezintă pentru noi nu doar o recunoaștere a eforturilor echipei, ci și a valorii proiectelor pe care le dezvoltăm și implementăm pentru clienții noștri. Aceasta este o confirmare în plus că eforturile pe care le-am depus în ultimii ani pentru construirea SIVECO 2.0, o companie pe model european, bazată pe competențe și bune practici, au început să dea rezultate. Sperăm să ne aflăm și pe lista de câștigători, astfel încât să putem aduce încă o recunoaștere de excepţie pentru IT-ul românesc”, a declarat Florin Ilia, Preşedinte & Director General al SIVECO România.

Câştigătorii competiției vor fi anunţaţi în cadrul Galei de decernare a Premiilor de Excelenţă IT Europa, ce se va desfăşura la Londra pe 19 aprilie 2018.

Lista completă a finaliştilor European IT and Software Excellence Awards 2018 este postată pe http://www.iteawards.com/2018-finalists

 

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are, la nivel internaţional, peste 1.000 de angajaţi.

Adresându-se organizaţiilor private şi publice, SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice complexe şi de mare amploare.

Soluţiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale şi îmbunătăţesc activitatea multor instituţii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul de Finanţe.

De-a lungul celor 22 de ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 200 de premii interne şi internaţionale.

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco şi www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul