ESET își extinde rețeaua de centre de cercetare și dezvoltare,deschizând noi birouri în Iași și Montreal

15 ianuarie 2017

Orașele Iași din România și Montreal din Canada vor găzdui două noi birouri de cercetare și dezvoltare, aparținând liderului în securitatea cibernetică, ESET.

ESET își extinde rețeaua de centre de cercetare și dezvoltare,deschizând noi birouri în Iași și Montreal

Orașele Iași din România și Montreal din Canada vor găzdui două noi birouri de cercetare și dezvoltare, aparținând liderului în securitatea cibernetică, ESET.

După un an marcat de succese în ceea ce privește rata de creștere a companiei și după deschiderea unui birou de vânzări și de distribuție în Marea Britanie și extinderea în Germania, prin biroul din Munchen, ESET va face acum noi investiții în atragerea de talentele care să suțină eforturile de cercetare pe care ESET le derulează în centrele proprii, răspândite în întreaga lume. Investiția în capacitatea de cercetare va permite companiei să sprijine noile servicii, cum ar fi ESET Threat Intelligence, iar pe de altă parte să îmbunătățească în același timp capacitatea de reacție în fața unor amenințări informatice sofisticate. Această creștere confirmă, în continuare, strategia pe termen lung a companiei ESET, care vizează să devină un furnizor de securitate IT plasat în top 3 la nivel global.

“Deschiderea a două centre de cercetare și dezvoltare în două părți complet diferite ale lumii reprezintă un pas important în evoluția ESET și un bun început pentru anul 2017”, a afirmat Juraj Malcho, Director Tehnic la ESET. Scopul nostru este de a oferi cât mai repede utilizatorilor noștri beneficiile experienței dobândite de ESET, ce datează de peste trei decenii, astfel încât să putem proteja viețile și afacerile lor permanent conectate online, în mijlocul unei lumi în care securitate cibernetică este în continuă schimbare. Consolidarea prezenței noastre la nivel local în aria cercetării și dezvoltării reprezintă unul dintre elementele cheie care ne ghidează permanent dezvoltarea.”

Noul birou din Montreal presupune o extindere a unui birou deja funcțional, fondat și localizat inițial în campusul Politehnicii din Montreal, în anul 2009. Cea mai importantă lucrare de analiză elaborată aici, Operațiunea Windigo, a fost răsplătită în cadrul celei de-a 24 Conferințe Internaționale Virus Bulletin din Seattle cu premiu întâi Péter Szőr oferit pentru cea mai bună lucrare tehnică. Noul birou, situat în afara campusului universitar, este gândit să își dubleze personalul în următorii cinci ani.

În plus, ESET intră pe piața românească de forță de muncă, deschizând primul centru de dezvoltare în Iași. Compania intenționează să dedice acest centru pentru dezvoltarea tehnologiilor de bază și back-end de la ESET. “În Iași se găsesc universități de calitate și o forță de muncă talentată care a corespuns cerințelor de care aveam nevoie pentru alcătuirea unor echipe puternice și independente, responsabile cu mentenanța produselor și a tehnologiilor existente, precum și cu dezvoltarea unora noi”, a explicat Malcho cu privire la motivele din spatele alegerii acestei locații.

Compania ESET reunește în prezent peste 1300 de profesioniști din întreaga lume. Sediul general este situat în Bratislava (Slovacia), cu centre regionale de distribuție în San Diego, Buenos Aires și Singapore. Compania are birouri suplimentare dedicate activităților de vânzări, de marketing și de suport tehnic în São Paulo (Brazilia), Jena și Munchen (Germania), Praga (Republica Cehă), Sidney (Australia), Bournemouth (Marea Britanie) și Toronto (Canada). ESET a stabilit, de asemenea, o rețea extinsă de centre de cercetare a codurilor malware în Bratislava, Praga, Košice (Slovacia), Cracovia (Polonia), Montreal (Canada) și Taunton (Marea Britanie), precum și o rețea de parteneri ce acoperă peste 200 de țări și de teritorii.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward