Ergos.ro s-a integrat cu aplicaţia ERP în cloud ExpertAccounts.com

08 Apr 2014

Tendinţa de creştere în online este din ce în ce mai evidentă de la an la an. În ultima perioadă fiecare an a cunoscut creşteri susţinute în comerţul electronic. Aplicaţia expertAccounts.com susţine creşterea magazinelor online prin integrarea acestora. Astfel, odată ce magazinul dvs. online

Ergos.ro s-a integrat cu aplicaţia ERP în cloud ExpertAccounts.com

Dar acesta este doar unul din avantaje, pentru că expertAccounts facilitează realizarea declaraţiilor direct în ERP, astfel, nu mai trebuie să plimbaţi facturile la contabil, ci contabilul accesează ERP-ul dvs. şi găseşte tot ce are nevoie! Cu un magazin online integrat cu expertAccounts reduceţi pentru mai multe departamente munca la jumătate!

 

Ergos.ro - magazin online dedicat scaunelor de birou, bucătărie, bar şi restaurant

 

Ergos.ro este un magazin online specializat pe scaune de birou gândite să menţină sănătatea spatelui la un nivel optim. Ergos.ro nu se opreşte doar la scaunele directoriale pentru birou, ci cuprinde o gamă largă de scaune pentru bucătărie, baruri şi restaurante. Directorul, Domnul George Dobritoiu ne-a declarat: “am decis să integrez magazinul online Ergos.ro cu platforma expertAccounts.com pentru a automatiza procesul de facturare, dar şi pentru un control mai eficient şi mai bun al departamentului de contabilitate”.

 

Cu ExpertAccounts.com îţi integrezi magazinul online complet!

 

ExpertAccounts.com este printre puţinele aplicaţii în cloud din România care facilitează integrarea unui magazin online cu stocul şi contabilitatea în timp real. Magazinul online Ergos.ro comunică prin API cu paltforma Cloud ERP ExpertAccounts, iar pentru comenzile care se realizează în magazinul online se generează automat facturile în ExpertAccounts, şi ele se pot imprima şi trimite la client, chiar din secţiunea de administrare a magazinului online. Stocul este actualizat în timp real, contabilitatea se realizează în timp real, se pot trimite comenzi la furnizori în mod automat dacă stocul scade.

În plus, cu expertAccounts vă puteţi notifica automat prin e-mail clienţii cu facturi restante sau depăşiri de credit.


ExpertAccounts nu necesită nici o investiţie, se plăteşte doar un tarif de utilizare începând de la 1 LEU/zi şi puteţi la acest preţ să aveţi magazinul online integrat cu ERP-ul expertAccounts.com.

Suntem un grup de firme specializate in software pentru business, fondat in 1996 in Oradea - centrul nostru operational pentru Europa. Platforma ExpertAccounts.com este operationala din 2010 cu peste 1500 de utilizatori in mai multe tari, din toate domeniile de activitate.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul