eRegistratura.ro creează conexiunea digitală între instituţie şi cetăţean

21 aprilie 2017

Tehnologia încurajează conectarea între instituţia publică şi cetăţean. eRegistratura.ro, aplicaţia de registratură electronică, un produs al Documenta DMS, eficientizează munca angajaţilor şi permite cetăţenilor să interacţioneze online.

eRegistratura.ro creează conexiunea digitală între instituţie şi cetăţean

Tehnologia încurajează conectarea între instituţia publică şi cetăţean. eRegistratura.ro, aplicaţia de registratură electronică, un produs al Documenta DMS, eficientizează munca angajaţilor şi permite cetăţenilor să interacţioneze online.

Folosirea aplicaţiei eRegistratura.ro într-o instituţie permite cetăţeanului să acceseze formularele tipizate sau să afle situaţia solicitării depuse online, de pe tabletă sau smartphone, fără a mai fi nevoie să se prezinte la ghişeu.

eRegistratura.ro, gândită pentru a fi uşor de folosit, aduce un real câştig de timp şi funcţionarilor publici. Documentele care altă data erau căutate cu perseverenţă devin electronice şi sunt accesate instant, direct din PC. Drumurile făcute spre diferitele departamente pentru predarea hârtiilor sunt înlocuite cu direcţionări automate din sistem.

Persoanele din poziţiile de conducere pot urmări stadiul de rezolvare al unei petiţii, la cine se află în lucru, care sunt blocajele, astfel încât deciziile să fie luate rapid, iar cetăţeanul să primească răspuns în cel mai scurt timp.

Subiect vedetă la standul Documenta DMS din cadrul evenimentului CIO Council National Conference 2017 - Era Digitală (desfăsurat la Hotel Radisson Blu, Bucureşti), eRegistratura.ro a stârnit întrebări din partea specialiştior IT care de altfel au şi accesat aplicaţia, curioşi să afle avantajele utilizării soluţiei.

eRegistratura.ro a fost gândită pentru a sosi în întâmpinarea instituţiilor publice care se confruntă cu un volum mare de hârtii şi cereri sosite din partea publicului şi vor să pună accent pe: proceduri simplificate şi automatizate, transparenţă decizională, rezolvări rapide, comunicare strânsă cu publicul, calitate, încredere, angajaţi motivaţi.

eRegistratura.ro este un produs al Documenta DMS, aplicaţia completă pentru controlul şi managementul documentelor, care integrează toate procesele şi funcţionalităţile necesare pentru a eficientiza şi îmbunătăţi timpul de lucru.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate

Imbunătățește productivitatea și eficiența lucrului cu documentele folosind o soluție pe baza de metadate pentru a gestiona, găsi și urmări informațiile indiferent de mărimea companiei.

Descoperă aplicația arrow_forward

Infrasoft este o companie românească cu capital privat 100%, lider în România în domeniul soluţiilor de stocare, de arhivare şi management (date şi documente), având mai mult de 10 de ani de experienţă pe piaţa românească. Aplicaţiile de management al documentelor acoperă necesităţile legate de...

Află mai multe

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt aplicațiile software recomandate unei agenții de turism?

Contextul pandemic generat în ultimii doi ani a adus scăderi semnificative în vânzările pachetelor turistice, operatorii fiind puternic afectați financiar, dar și din perspectiva organizării eficiente a costurilor, a relațiilor cu partenerii și a capacității de redresare. Cum pot ajuta aplicațiile software activitatea agențiilor de turism? 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Apivita alege Entersoft pentru a unifica activitățile de marketing, vânzări și merchandising

Creșterea și dezvoltarea companiei grecești Apivita a însemnat rezolvarea provocărilor în contextul eficienței gestionării vânzărilor, dar și oferirea unei experiențe prietenoase clienților din mediul online. Iată cum a reușit compania să răspundă noilor nevoi, prin implementarea aplicației software potrivite.- Studiu de caz -...

Citește articolul arrow_forward