Endava își consolidează capabilitățile pentru platforme digitale prin achiziția firmei americane Nickelfish

28 octombrie 2015

Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din regiune, anunță achiziția Nickelfish, o firmă de user experience și design interactiv, cu sediul în New Jersey, SUA.

Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din regiune, anunță achiziția Nickelfish, o firmă de user experience și design interactiv, cu sediul în New Jersey, SUA. Având o experiență semnificativă în proiecte de design, dezvoltare și operare a unor platforme digitale pentru unele dintre cele mai mari companii internaționale, odată cu această achiziție Endava își consolidează capabilitățile în ceea ce privește strategia digitală și experiența oferită utilizatorilor pe platforme digitale.

Rezultatul achiziției este lansarea de către Endava a unei oferte de servicii end-to-end, complet integrate, de digital transformation, care ajută companiile să devină business-uri digitale prin colaborarea cu Endava ca un singur partener digital global care este responsabil end-to-end, pentru toate procesele, de la strategie și experiențele utilizatorilor, la dezvoltarea și operarea platformelor.

„Această achiziție vine ca un răspuns la nevoia stringentă care există pe piață pentru parteneri care să preia și să își asume responsabilitatea pentru dezvoltarea și livrarea strategiilor de business competitive din punct de vedere digital, care să asigure experiențe de excepție utilizatorilor și să funcționeze eficient pe platformele software pe care rulează. Această cerere de pe piață, combinată cu expertiza echipei Nickelfish și asemănările identificate între culturile organizațiilor noastre, au făcut ca această achiziție să fie un pas logic pentru noi”, a declarat John Cotterell, CEO Endava.

„Suntem entuziasmați de această oportunitate, care ne va permite să dezvoltăm strategii în zona de digital și experiențe deosebite pentru utilizatori, prin intermediul platformelor tehnologice de talie mondială”, a spus Justin Marcucci, CEO Nickelfish.

„În contextul noii organizații, vom putea asigura clienților accesul la informații, agilitatea și îmbunătățirile necesare pentru ca aceștia să își mențină relevanța și gradul de competitivitate pe piață. În paralel, clienții noștri se pot concentra pe utilizatori și pot garanta că experiențele acestora vor fi mai bune ca niciodată”.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward