Eaton adaugă în portofoliul său securitatea cibernetică, cu primele certificate duble UL și IEC pentru produse destinate industriei, pentru construcții globale, industriale, aplicații IT distribuite și centre de date

19 februarie 2020

Eaton evidențiază necesitatea unui standard global comun de securitate cibernetică pentru o energie electrică sigură într-o lume mai conectată și electrificată

Eaton adaugă în portofoliul său securitatea cibernetică, cu primele certificate duble UL și IEC pentru produse destinate industriei, pentru construcții globale, industriale, aplicații IT distribuite și centre de date

Compania de management al energiei electrice Eaton continuă să-și extindă programul de securitate cibernetică cu certificări de securitate cibernetică International Electrotechnical Commission (IEC)  pentru Gigabit Network Card și Industrial Gateway Card. De asemenea, produsele respectă standardele de securitate cibernetică UL pentru a asigura o protecție avansată în rețea pentru dispozitivele de conectivitate UPS. Eaton este primul din industria sa care a obținut certificări duale riguroase, IEC și UL pentru produse subliniind capacitatea companiei de a răspunde specificațiilor stricte și așteptărilor clienților pentru o energie electrică sigură.

Analiștii indică până în 2025, 41,6 miliarde de dispozitive conectate ce vor genera 79,4 zettabyte de date care trebuie menținute și procesate. (Sursă: IDC). Explozia IIoT creează o nevoie crucială de securitate. Fără standardele globale de securitate, cerințele de securitate cibernetică IIoT sunt dificil de gestionat.

„Securitatea cibernetică este o capacitate critică, iar abordarea proactivă și consecventă a companiei Eaton la nivelul întreprinderii este unică în industria noastră”, a declarat Marius Burlacu - Manager Vanzari Power Quality & IT Channel, sectorul electric la Eaton.“Pentru a avansa securitatea IIoT într-o lume din ce în ce mai electrificată și conectată, este esențial ca industriile și organizațiile de standarde să abordeze standarde globale de securitate cibernetică. Lucrăm cu UL și IEC pentru a face exact asta.”

Gigabit Network Card a fost primul dispozitiv de conectare a UPS-urilor la rețea care a îndeplinit standardul UL. Acum, Gigabit Network Card și Industrial Gateway Card sunt, de asemenea, certificate la standardul IEC 62443-4-2. Aceste tehnologii Eaton simplifică conectarea UPS-urilor monofazate și trifazate, oferind în același timp protecții de securitate cibernetică pentru energia electrică permanentă în clădiri comerciale, instalații industriale și centre de date mari.

Aflați mai multe despre abordarea de către Eaton a securității cibernetice.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitaţi www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente ştiri, urmăriţi-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Gartner: 50% dintre clinici și spitale vor investi în RPA în următorii 3 ani

La nivel global, obiectivele de optimizare a costurilor și a resurselor post pandemia cu COVID-19 vor grăbi adopția tehnologiilor de automatizare robotizată a proceselor (RPA).

Citește articolul arrow_forward
Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor ce au între 50-100 de angajați

Specialiștii recomandă ca în perioadele dificile, cum ar fi cele de recesiune sau de pandemie, obiectivele organizaționale să se concentreze în special asupra eficientizării resurselor interne și creșterii productivității.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Numărul utilizatorilor afectați de malware financiar a crescut cu 7% în H1 2019, ajungând la 430.000

Cercetătorii Kaspersky au descoperit că 430.000 de utilizatori s-au confruntat cu programe malware create pentru a fura bani și criptomonede, în prima jumătate a anului 2019 - cu șapte procente mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut. Peste o treime (30,9%) dintre cei afectați sunt companii - dublul cifrei din prima jumătate a anului 2018 (15,3%)....

Citește articolul arrow_forward