Departamentul de Programare din cadrul Link Academy caută cei mai buni programatori

28 august 2013

Sub deviza “Învață programare! Pregătește-te pentru un job de viitor!”,  Link Academy anunta începerea unui nou proiect, cu rol în pregătirea avansată a tuturor celor interesați de domeniul programării și de începerea unei cariere în această direcție.

Sub deviza “Învață programare! Pregătește-te pentru un job de viitor!”,  Link Academy anunta începerea unui nou proiect, cu rol în pregătirea avansată a tuturor celor interesați de domeniul programării și de începerea unei cariere în această direcție.

Prin urmarea modulelor în cadrul Departamentului Programming vă veţi pregăti pentru lucrul pe întregul proces de proiectare, dezvoltare şi implementare a software-ului, una dintre cele mai apreciate și căutate arii, atât de companiile de software, cât și de end-userii aplicațiilor informatice.

Fiecare dintre participanții înscriși va acumula informații utile despre analiza iniţială, planificare şi design, codificare şi testare până la instalarea şi mentenanţa software-ului pe locul lui de utilizare. Şcolarizarea presupune lucrul pe baza proiectelor concrete cu scopul  soluţionării problemelor software.


Programa şcolară din cadrul Departamentului de Programming  include domenii de dezvoltare ai algoritmilor, teoria limbajelor de programare, o gamă largă de instrumente, limbaje şi tehnologii (Visual Studio, Visual Studio.NET, C#, SQL, ADO.NET, ASP.NET limbaje, PHP, Java, etc .).

În afară de aceasta, studentul devine familiarizat cu modelarea algoritmică, principiile programării orientate pe obiecte, structuri de date, programare web, baze de date, SQL programare, designul interfațelor, testarea şi mentenanţa software-ului, elemente de siguranţă şi de protecţie ale datelor şi sistemelor informatice.

Programming Department cuprinde şapte programe:
Microsoft Web Development 4
Veţi deveni programator ale aplicaţiilor web, foarte căutat. Veţi învăţa totul începând de la crearea site-urilor simple de câteva pagini până la cele mai avansate, aplicaţii care rulează pe servere web. Pentru a deveni un bun programator web, va fi necesar să vă familiarizaţi cu bazele de date urmând cursurile, cuprinse în programa Microsoft Web Development. Prelucrarea aplicaţiilor care se implementează şi utilizează prin intermediul Internetului, va fi unul din proiectele la care se va lucra în cursul anului. Veţi deveni expert cu mari posibilităţi şi perspective în dezvoltarea carierei.

Microsoft Windows Development 4
În cadrul acestui program veţi învăţa să creaţi aplicaţii pentru Microsoft Desktop respectiv pentru platforme Windows. Veţi deveni expert în crearea unei palete largi de soluţii software, care se utilizează astăzi în aproape toate domeniile de afaceri. Veţi fi capabil să creaţi diferite tipuri de software, care rulează pe platforme Ms Windows, începând cu software pentru contabilitate, cu un grad ridicat de siguranţă şi până la sisteme informatice complexe multifuncţionale pentru companii, indiferent de mărimea acestora. Veţi învăţa cum să conectaţi software-ul cu cele mai populare aplicaţii pentru afaceri în cadrul pachetului MS Office.

Microsoft Azure Development 4
Tehnologia MS Azure reprezintă viitorul în programare. Windows Azure este o platformă „cloud” care permite utilizatorilor să dezvolte aplicaţii şi să lucreze cu date în mediul „cloud”. Veţi învăţa cum puteţi să vă concentraţi, cu ajutorul acestei tehnologii, asupra muncii principale pe care o desfăşoară un programator - dezvoltarea code-ului şi a software-ului, în timp ce Microsoft, prin centrul său de date, se ocupă de restul. Această programă începe cu elementele de bază ale programării în C#, continuă cu tehnici şi instrumente avansate de programare orientată pe obiecte, până la caracteristicile sofisticate pe care tehnologia ASP.NET le aduce cu sine. Platforma Azure reprezintă o tehnologie inovatoare şi de viitor, care este utilizată în prezent de către NASA, T-Mobile, 3M, Volvo.


Microsoft Development 4
În cadrul programei Microsoft Development vă veţi familiariza cu elementele de bază ale proiectării, implementării, dezvoltării şi realizării aplicaţiilor desktop, precum şi a aplicaţiilor avansate pentru Web. Veţi învăţa să utilizaţi tehnologia .NET şi veţi stăpâni bazele programării Web. Pe parcursul acestui program, veţi utiliza mediul de dezvoltare Visual Studio 2010 şi Microsoft SQL Server şi veţi fi calificaţi să lucraţi cu acestea. După finalizare, veţi fi capabili să programaţi platforme pentru Microsoft Windows, precum şi pentru mediul Online, folosind tehnologia ASP.NET.

PHP Web Development
Acest program vă oferă posibilitatea de a asimila în mod sistematic tehnici de programare şi limbaje de programare, bazate pe PHP, MySQL şi JavaScript. În afară de acestea, veţi învăţa cum să setaţi servere Apache Web pe platforme Linux şi Windows si configurarea serverului MySQL. PHP este un limbaj de programare simplu, folosit pentru crearea unui conţinut web dinamic. Milioane de site-uri web pe care e utilizat PHP sunt dovadă a popularităţii şi a capacităţii sale. Este utilizat de către programatorii care apreciază flexibilitatea şi viteza sa şi de către web designerii mulţumiţi de capacitatea şi uşurinţa sa de utilizare.

Java Development
Java este un limbaj de programare care se foloseşte pentru producerea şi dezvoltarea unui număr mare de aplicaţii software, precum şi pentru implementarea acestora în cele mai diferite medii cu mai multe platforme. La finalizarea acestei programe, veţi dobândi cunoştinţe şi abilităţi corespunzătoare, necesare pentru dezvoltarea celor trei tipuri de programe Java: aplicaţii pe calculator, servlet pe un server Web şi aplicaţii Java Web Start, care rulează în cadrul browserului web, cunoscute sub numele de Java Applets. 

Software Development
Dezvoltarea software constituie un pas major în dezvoltarea tehnologiilor informaţiilor. În cadrul programului Software Development veţi dobândii principiile fundamentale si avansate de programare si proiectare. Veţi învăţa cum să proiectaţi un software stabil, cum să construiţi un cod de calitate, cum să testaţi software-ul, cum să-l întreţineţi şi perfecţionaţi.Ce cunoştinţe veţi dobândi

Lectiile predate din domeniul programării, proiectării, implementării, testării şi mentenanţei, au ca şi scop calificarea sigură a fiecărui candidat pentru lucrul în afaceri moderne, pe o gamă largă de activităţi, de la nivelul iniţial de programator până la inginer de software şi proiectant.

Instrumente, limbaje şi tehnici pe care le veţi stăpăni după finalizarea programului ales din cadrul acestui Department sunt:

• Microsoft Visual Studio 
• Microsoft Visual Studio.NET
• Microsoft Visual SourceSafe
• Computer Associates ERwin
• Limbajul de programare C++
• Limbajul de programare C#
• Tehnologia ADO.NET 
• Tehnologia ASP.NET 2.0 
• Tehnologii XML (eXtensible Markup Language) web service (HTTP, XML i SOAP)
• Query language TRANSACT-SQL
• Limbajul de programare Java
• Programare PHP 
• JavaScript script language
• MS SQL server
• MySQL server

Profesori specializaţi

Lectorii la LINK Academy sunt specialişti sau doctori în domeniul tehnologiilor informatice, ştiinţelor şi managementului. Sunt membrii celei mai mari şi mai puternice Asociaţii IT de profesionişti – IEEE CS (Institute for Electrical and Electronic Engineers Computer Society), organizaţie de elită care menţine standardul şi gestionează dezvoltarea tehnologiilor informatice la nivel global.

Pe lângă aceasta profesorii răspunzători cu organizarea cursurilor în vederea licenţierii cu titlul de Administrator şi Inginer Microsoft deţin diploma Microsoft Certified Trainer.

Unde veţi putea să vă angajaţi

Dacă alegeţi oricare dintre aceste 7 programe din cadrul Departamentului Programming, veţi obţine instrumente de calitate superioară şi abilităţi pentru crearea produselor software, începând cu ideea, continuând cu proiectarea şi până la realizarea finală.
Indiferent dacă firma dvs. foloseşte soluţii software gata făcute sau dezvoltă propriile soluţii software, veţi avea posibilitatea să participaţi activ în adaptarea şi dezvoltarea software-ului conform nevoilor companiei, indiferent de cât de mare ar fi aceasta, iar în acest mod, dumneavoastră deveniţi o verigă de neînlocuit din lanţul corporativ.
Astăzi, în jurul nostru, totul este gestionat cu un anumit tip de software, începând de la ceasurile de mână, până la staţiile spaţiale. Maşinile, procesele de afaceri, industria divertismentului - toate acestea sunt locuri unde un software îşi găseşte aplicabilitatea şi de aceea, viitorul cursantului care alege Programming Department la LINK Academy este asigurat.

Cum arată cursurile

Cursurile pentru acest program se desfăşoară în versiunea tradiţională şi online. Metoda tradiţională presupune urmarea cursurilor în salile LINK Academy. Pentru toţi cei care din cauza obligaţiilor sau a distanţei nu pot participa la cursurile tradiţionale, învăţarea online este alegerea potrivită. 

Cursurile sunt foarte interesante şi adaptate la nivelul anterior de cunoştinţe a studenţilor. Accentul nu este pus pe teorie ci pe activităţi practice, cu o serie de exemple interesante, cu scopul de a putea profesa imediat după terminarea studiilor. 

Ce urmează?

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward