De ce sunt importante filtrele de selecție pentru o platformă software?

07 iulie 2014

Din momentul în care am lansat Softled.ro, ne-am îndreptat privirea către 2 tipuri de posibili parteneri: companiile producătoare de aplicații software și cele interesate de achiziționarea celei mai bune soluții informatice, atât de necesară fluxului de lucru și activităților periodice derulate.

Din momentul în care am lansat Softled.ro, ne-am îndreptat privirea către 2 tipuri de posibili parteneri: companiile producătoare de aplicații software și cele interesate de achiziționarea celei mai bune soluții informatice, atât de necesară fluxului de lucru și activităților periodice derulate.

Așadar, la un an din momentul lansării, Softlead.ro deține aproape 250 de companii software listate, peste 420 de aplicații introduse. Mâine, vom lansa oficial, cea mai nouă și cea mai completă versiune a platformei, în care vom introduce un set amplu de funcționalități și filtre, astfel încât, identificarea aplicației software dorite să nu necesite parcurgerea unui număr mare de pași. Cu siguranță, posibilitățile de a oferi sprijin offline, dincolo de tot ceea ce înseamnă Softlead.ro, rămân valabile în continuare.

Astfel, sistemul de filtrare a produselor software va include: modalitatea de licențiere, sistemul de operare folosit, disponibilitatea de accesare de pe dispozitive mobile, posibilitatea de a  oferi un anumit tip de serviciu de suport tehnic,  de instruire, precum și multe altele ce vor putea fi testate și utilizate începând de mâine.

De ce sunt importante filtrele pentru o platformă de promovare și comercializare a aplicațiilor software?

Pentru o mai bună targetare, pentru identificarea corectă a soluțiilor de care companiile cu rol de achizitori au nevoie, pentru a genera lead-uri.

Pentru că Softlead.ro a fost gândit ca un instrument de a sprijini cele mai importante departamente din companiile producătoare de aplicații software (vânzări & marketing), vom lansa un sistem de monitorizare a performanței în funcție de acțiunile pe care utilizatorii autentificați le fac în cadrul platformei, precum și pregătirea pentru implementarea unei strategii interne de colectare a lead-urilor.

Până în acest moment, Softlead.ro s-a aflat în discuții cu 10 companii locale și una internațională, în vederea oferirii suportului necesar în procesul de identificare a soluției software optime propriei afaceri. 

Vă dăm întâlnire mâine, pe noua versiune a site-ului! De la ora 9!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe fondul unui peisaj al amenințărilor cibernetice care evoluează permanent, peste jumătate dintre organizațiile europene (57%) consideră că este ușor pentru atacatori să își ducă la bun sfârșit planurile fără a lăsa vreo urmă. În plus, 79% dintre respondenți ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac – conform unui studiu[1] recent Kaspersk...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Aplicațiile software pentru consultații medicale – în topul preferințelor spitalelor și clinicilor private

Sistemul medical este unul dintre principalii actori ai mediului economic, poziționându-se mereu la baza piramidei nevoilor oamenilor, fie că este vorba despre persoane fizice sau juridice. Astfel, Softlead recomandă achiziția și implementarea aplicațiilor software dedicate, ca instrumente vitale de planificare și oferire a consultațiilor medicale la distanță....

Citește articolul arrow_forward