De ce sunt importante filtrele de selecție pentru o platformă software?

07 iulie 2014

Din momentul în care am lansat Softled.ro, ne-am îndreptat privirea către 2 tipuri de posibili parteneri: companiile producătoare de aplicații software și cele interesate de achiziționarea celei mai bune soluții informatice, atât de necesară fluxului de lucru și activităților periodice derulate.

Din momentul în care am lansat Softled.ro, ne-am îndreptat privirea către 2 tipuri de posibili parteneri: companiile producătoare de aplicații software și cele interesate de achiziționarea celei mai bune soluții informatice, atât de necesară fluxului de lucru și activităților periodice derulate.

Așadar, la un an din momentul lansării, Softlead.ro deține aproape 250 de companii software listate, peste 420 de aplicații introduse. Mâine, vom lansa oficial, cea mai nouă și cea mai completă versiune a platformei, în care vom introduce un set amplu de funcționalități și filtre, astfel încât, identificarea aplicației software dorite să nu necesite parcurgerea unui număr mare de pași. Cu siguranță, posibilitățile de a oferi sprijin offline, dincolo de tot ceea ce înseamnă Softlead.ro, rămân valabile în continuare.

Astfel, sistemul de filtrare a produselor software va include: modalitatea de licențiere, sistemul de operare folosit, disponibilitatea de accesare de pe dispozitive mobile, posibilitatea de a  oferi un anumit tip de serviciu de suport tehnic,  de instruire, precum și multe altele ce vor putea fi testate și utilizate începând de mâine.

De ce sunt importante filtrele pentru o platformă de promovare și comercializare a aplicațiilor software?

Pentru o mai bună targetare, pentru identificarea corectă a soluțiilor de care companiile cu rol de achizitori au nevoie, pentru a genera lead-uri.

Pentru că Softlead.ro a fost gândit ca un instrument de a sprijini cele mai importante departamente din companiile producătoare de aplicații software (vânzări & marketing), vom lansa un sistem de monitorizare a performanței în funcție de acțiunile pe care utilizatorii autentificați le fac în cadrul platformei, precum și pregătirea pentru implementarea unei strategii interne de colectare a lead-urilor.

Până în acest moment, Softlead.ro s-a aflat în discuții cu 10 companii locale și una internațională, în vederea oferirii suportului necesar în procesul de identificare a soluției software optime propriei afaceri. 

Vă dăm întâlnire mâine, pe noua versiune a site-ului! De la ora 9!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward