CyBourn îl numește pe Radu Hutan de la Deloitte în funcția de conducere a Centrului de Operațiuni pentru Securitate al companiei

26 august 2019

Firma de securitate cibernetică CyBourn anunță că Radu Huțan s-a alăturat companiei și va conduce Centrul de Operațiuni de Securitate (Security Operations Center - SOC) în cadrul CyBourn. Astfel, Radu Huțan va coordona echipa de analiști și va ajuta la îmbunătățirea capacităților Centrului de Operațiuni de Securitate.

CyBourn îl numește pe Radu Hutan de la Deloitte în funcția de conducere a Centrului de Operațiuni pentru Securitate al companiei

Radu Huțan beneficiază de experiență profesională extinsă, ocupând anterior postul de manager în cadrul Deloitte Risk Advisory Services. Cu ajutorul experienței sale vaste în domeniul securității cibernetice și a abilităților tehnice excepționale ale echipei actuale, Radu Huțan va administra scalabilitatea operațiunilor în procesul de dezvoltare a companiei.

Huțan a condus echipa de Incident Response and Forensic Investigations din cadrul Deloitte România și are o experiență vastă în domeniul auditului IT al rețelelor și aplicațiilor. El s-a alăturat departamentului Risk Advisory Services din cadrul Deloitte în 2013 și, de atunci, s-a angajat în numeroase proiecte importante, câștigând experiență aprofundată în servicii de securitate cibernetică, auditarea sistemelor de securitate a informațiilor, evaluarea controalelor interne pentru ciclurile de afaceri, evaluarea amenințărilor și compliance.

„Ne bucurăm că Radu Huțan se alătură echipei noastre, deoarece este un manager cu experiență și cu rezultate demonstrate în consultanță, în domeniul securității cibernetice. Credem că el va aduce o mare valoare aici la CyBourn, deoarece are un mare know-how în strategie IT și în evaluarea amenințărilor cibernetice.”, a declarat Tiberiu Anghel, Chief Strategy Officer în cadrul CyBourn.
„Sunt foarte încântat să încep colaborarea cu echipa CyBourn. Sunt încrezător că experiența mea mă face calificat să înțeleg riscurile operaționale și să gestionez eficient riscurile cibernetice, pentru a realiza evaluări în profunzime și relevante ale amenințărilor pentru proiectele de securitate cibernetică cu care lucrăm. Sunt încântat să mă alătur unei companii inovatoare de securitate cibernetică, care crește foarte rapid.”, a spus Radu Huțan.

Echipa de securitate cibernetică a CyBourn este formată din profesioniști experimentați care lucrează în echipe inter-funcționale în cadrul Centrului de Operațiuni de Securitate. Experții de securitate cibernetică Cybourn îi ajută pe clienți să pună la punct profilul de risc cibernetic al organizațiilor lor și să definească pașii pentru tot ce este necesar de implementat și remediat. CyBourn dezvoltă strategii și planuri concrete de acțiune, care la rândul lor permit dezvoltarea unei culturi solide de securitate a informațiilor.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Gartner: 50% dintre clinici și spitale vor investi în RPA în următorii 3 ani

La nivel global, obiectivele de optimizare a costurilor și a resurselor post pandemia cu COVID-19 vor grăbi adopția tehnologiilor de automatizare robotizată a proceselor (RPA).

Citește articolul arrow_forward
Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor ce au între 50-100 de angajați

Specialiștii recomandă ca în perioadele dificile, cum ar fi cele de recesiune sau de pandemie, obiectivele organizaționale să se concentreze în special asupra eficientizării resurselor interne și creșterii productivității.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Numărul utilizatorilor afectați de malware financiar a crescut cu 7% în H1 2019, ajungând la 430.000

Cercetătorii Kaspersky au descoperit că 430.000 de utilizatori s-au confruntat cu programe malware create pentru a fura bani și criptomonede, în prima jumătate a anului 2019 - cu șapte procente mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut. Peste o treime (30,9%) dintre cei afectați sunt companii - dublul cifrei din prima jumătate a anului 2018 (15,3%)....

Citește articolul arrow_forward