Cum își gestionează CitiBank trezoreria cu ajutorul soluției software FinqTreasury?

31 Jan 2024

Cu active de peste 38 de miliarde de lei, Fondurile de Investiții Capitale au devenit o forță majoră în peisajul financiar. Un aspect semnificativ al acestei evoluții constă în parteneriatul consolidat dintre Citi Bank și soluția FinqTreasury. Această platformă avansată a fost integrată în noul său ecosistem Apps&Integration și este acum promovată la nivel global ca soluție recomandată pentru integrare cu API-ul Citi Connect.

Cum își gestionează CitiBank trezoreria cu ajutorul soluției software FinqTreasury?

FinqTreasury oferă o suită variată de funcționalități menite să simplifice și automatizeze diverse aspecte ale managementului trezoreriei. Aceasta include obținerea vizibilității în timp real asupra tuturor conturilor bancare din diferite țări și entități implicate într-un grup de companii, gestionarea lichidității, automatizarea procesului de plăți și reconcilierea încasărilor.

În esență, soluția propusă de Finqware este construită pe API-uri open banking și poate fi încorporată cu ușurință în sistemele existente de management ale companiilor, inclusiv cele bazate pe ERP (Enterprise Resource Planning).

Cosmin Cosma, CEO al Finqware, a exprimat entuziasmul companiei față de recunoașterea ca partener de încredere în automatizarea managementului trezoreriei de către Citi. "Această apreciere subliniază angajamentul nostru de a oferi soluții inovatoare menite să sprijine companiile în optimizarea proceselor de trezorerie și creșterea eficienței", a declarat Cosma. "Suntem mândri să fim singura soluție europeană listată și cea mai tânără companie prezentă pe portalul Citi. Suntem entuziasmați să continuăm colaborarea cu Citi și alte instituții financiare de top pentru a aduce soluțiile noastre la nivel global."

Finqware este o companie fintech românească cu operațiuni extinse în Europa, specializată în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru automatizarea operațiunilor financiare destinate companiilor.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum să extragi date din diverse tipuri de documente?

Connections integrează pentru prima dată AI într-unul dintre produsele sale: IDScanner pentru orice tip de documente

Citește articolul
Softlead

Top 10 tipuri de aplicații software utile companiilor de producție de materiale de construcții din România

În România, conform platformei de date financiare Termene.ro, sunt peste 58.000 de companii de producție, cele mai multe dintre acestea fiind companii mici și medii.

Citește articolul