Cum a reușit Animax să automatizeze vânzările online și să scadă cu 70% procesarea manuală?

24 Mar 2023

Platforma software românească FamShop anunță finalizarea proiectului de automatizare a proceselor e-commerce pentru magazinul online Animax.ro.

Cum a reușit Animax să automatizeze vânzările online și să scadă cu 70% procesarea manuală?

Proiectul deja reduce cu cel puțin 70% din procesarea manuală alocată transferului de informație între online și aplicația de contabilitate a celui mai extins lanț de petshopuri din România. Colaborarea asigură comunicarea unor volume mari de date, sincronizând automat peste 10.000 repere în decurs de câteva secunde.

Experiență de peste 20 de ani ca petshop

Compania din spatele Animax, Pet Product, este pe piață de peste 20 de ani, începând în București și extinzându-se în mai multe locații din România pentru a oferi iubitorilor de animale hrană, accesorii, jucării, produse de igienă și intreținere pentru necuvântătoare. De asemenea, cei care nu au încă un prieten necuvântător sau vor să-și îmbogățească familia de animăluțe pot veni oricând în magazinele fizice pentru a-și alege un necuvântător simpatic.

Experiență de 6 ani ca software de automatizare e-commerce

Experiența de 6 ani a platformei FamShop i-a convins pe cei de la Animax să se partenerieze cu ei, aceștia din urmă optând pentru servicii premium în automatizările comerțului online, mai ales că magazinul online a fost relansat și îmbunătățit pentru o mai bună experiență a clienților finali, iubitorii de necuvântătoare.

Automatizare e-commerce

Platforma FamShop desfășoară în prezent o campanie de conștientizare a importanței automatizării comerțului online și vine în ajutorul companiilor care doresc să lucreze eficient și să scaleze fără bătăi de cap, atât pe plan național cât și internațional.

Ai nevoie de o soluție de automatizare a vânzărilor online? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected]

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum a reușit o fabrică de ambajaje din România să țină costurile sub control cu ajutorul unui software ERP?

Ideal FoodPack, producătorul care oferă soluții inovatoare de ambalare pentru industria alimentară și HoReCa, își gestionează activitatea și își poate scala cu ușurință afacerea, cu ajutorul sistemului SeniorERP de la Senior...

Citește articolul
Softlead

5 tipuri de aplicații software pentru magazine de piese auto

Managementul unui business cu piese auto necesită organizare, eficiență și capacitate de scalare/creștere. De aceea, digitalizarea este esențială, fiind principalul instrument ce poate susține dinamica vânzărilor....

Citește articolul