1 an x Executor IT: tehnologie și executare silită în termenii performanței

09 iunie 2016

Aplicația dedicată executorilor judecătorești, Executor IT, celebrează 1 an de la prima implementare a suitei de beneficii oferite birourilor de executare, atingând rapid și cu succes peste 200 de utilizatori din 25 de orașe din România*.

1 an x Executor IT: tehnologie și executare silită în termenii performanței

Aplicația dedicată executorilor judecătorești, Executor IT, client aflat în portofoliul Softlead, celebrează 1 an de la prima implementare a suitei de beneficii oferite birourilor de executare, atingând rapid și cu succes peste 200 de utilizatori din 25 de orașe din România*.

În prezent, aplicația a devenit instrumentul de bază și nelipsit din cele mai multe dintre birourile de executori judecătorești, prin intermediul căruia au fost livrate peste 87.850 de dosare, numărul lor fiind în continuă creștere de la o oră la alta.

“Din momentul primei implementări, Executor IT a adăugat constant noi funcționalități care să servească activitatea utilizatorilor noștri specializați, ținând cont permanent de modificări legislative, de volumele de lucru, dar și de o prioritizare a solicitărilor pentru ca fiecare birou să poată beneficia în mod rapid și optim de toate aceste actualizări. Putem spune că, în prezent, Executor IT este cel mai complet instrument integrat de lucru deținut de un birou de executor judecătoresc, în raport cu volumul activităților dedicate, precum și în contextul adaptării și al previziunilor din domeniu”, Mihai Badea, Partener Executor IT.

De-a lungul activității sale, Executor IT a oferit constant seturi de beneficii noilor utilizatori. Așadar, la un an de la prima implementare a aplicației, Executor IT oferă 10% discount pentru prima lună de facturare în cazul clienților noi ce solicita instalarea în decursul acestei luni calendaristice (iunie 2016).
Lista de prețuri poate fi consultată mai jos sau direct pe site-ul oficial al aplicației, acolo unde persoanele interesate pot găsi mai multe informații utile, beneficii sau funcționalități.

________________________________

*Aplicația este folosită cu succes în orașe precum: Arad, Constanța, București, Sighetul Marmației, Cluj Napoca, Deva, Hunedoara, Ploiești, Bacău, Târgu-Jiu, Satu Mare, Oradea, Suceava, Baia Mare, Sibiu, Miercurea Ciuc, Buhuși, Slobozia, Târgu Lăpuș, Caracal, Pitești, Iași, Brașov, Craiova.

Aplicații software recomandate

Companiile cheltuiesc sume importante pentru munca de îndosariere, căutare și reproducere a documentelor. Toate aceste acțiuni sunt consumatoare de timp și generatoare de costuri asociate activităților operaționale.

Citește tot arrow_forward

Inregistram toate documentele vehiculate intr-o organizatie si le gestionam eficient. Registratura este o aplicatie usor de utilizat si flexibila ce permite inregistrarea tuturor documentelor vehiculate în cadrul unei companii, provenite

Citește tot arrow_forward

O cale mai rapidă și inteligentă de a-ți gestiona documentele.

Citește tot arrow_forward

O soluție de contract management in cloud, simplă, eficientă și inteligentă.

Citește tot arrow_forward

DocuWare este o soluţie de ultimă generaţie pentru managementul documentelor electronice. Acesta poate procesa automat orice tip de document (documente financiar-contabile, documente administrative, prezentări, contracte) indiferent de sursă, pr...

Citește tot arrow_forward

DxArchive este o platforma in cloud de content services - management de documente si arhivare. Solutia asigura arhivarea documentelor in format electronic conform cu normele legale (legea 135/2007)

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Gartner: 50% dintre clinici și spitale vor investi în RPA în următorii 3 ani

La nivel global, obiectivele de optimizare a costurilor și a resurselor post pandemia cu COVID-19 vor grăbi adopția tehnologiilor de automatizare robotizată a proceselor (RPA).

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One versiunea 10, ce aduce nou clientul web?

Unul dintre avantajele versiunii 10 a SAP Business One este integrarea unui nou client web. SAP şi-a propus, de ceva vreme, să ofere utilizatorilor o experienţă unitară indiferent de dispozitiv: client desktop, client web sau aplicaţie mobilă. De aceea, în versiunea 10, clientul web a fost îmbunătăţit atât ca funcţionalităţi, cât şi ca ergonomie, cuvântu...

Citește articolul arrow_forward