Cea mai nouă tranzacție din IT - SmartBill vinde 50% dintre acțiuni grupului de companii Visma

16 Dec 2019

SmartBill, cea mai cunoscută soluție de facturare și gestiune dedicată IMM-urilor, anunță vânzarea a 50% dintre acțiunile companiei către Visma, un grup norvegian, ce are în plan dezvoltarea celor mai bune soluții cloud pentru gestionarea afacerilor din Europa.

Cea mai nouă tranzacție din IT - SmartBill vinde 50% dintre acțiuni grupului de companii Visma

Conform Start-Up.ro, fondatorii, Ioana Hasan, Radu Hasan și Mircea Căpățînă, păstrează controlul, ocupându-se în continuare de dezvoltarea afacerii.

În 2016, potențialul SmartBill a fost confirmat deja printr-o investiție de un milion de euro obținută de la fondurile de investiții Catalyst și Gecad Group.  De asemenea, peste 65.000 de clienți utilizează constant aplicația SmartBill, generând peste 2 milioane de documente lunar.

La începutul anului 2019, SmartBill anunța investiții de 100.000 de euro în dezvoltarea soluției pentru case de marcat, obiectivul principal fiind acela de a atrage în portofoliu peste 4000 de magazine și unități emitente de bonuri fiscale.

Compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 10.000.000 de lei în ultimul an, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din piața softurilor financiar-contabile.

VISMA ocupă o poziție de lider în Europa, pe piața furnizorilor de software pentru automatizarea și gestionarea proceselor în întreaga întreprindere. Compania are o bază puternică în produse ERP, portofoliul nostru include o gamă largă de procese complementare - produse de sprijin - cum ar fi POS, CRM, produse bancare, produse de automatizare pentru plata on-line, precum și magazine on-line. O mare parte din produsele noastre sunt construite folosind platforma de dezvoltare Microsoft, dar profităm și de instrumente în afara platformei. Noi credem că software-ul excelent este rezultatul unor angajați pregătiți profesional și motivați corespunzător.

În contextul atragerii în acționariat a grupului Visma, SmartBill va continua ritmul accelerat de creștere, în raport cu dezvoltarea și eficientizarea activității IMM-urilor.

Cine Suntem

Intelligent IT Sibiu este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de produse software si oferirea de solutii web profesionale.

Principalul nostru focus este sa dezvoltam un produs, care sa rezolve nevoi importante de business ale clientilor nostri intr-un mod care sa-i incante.

 

Smart Bill este cel mai popular program de facturare si gestiune din Romania, la distanta uriasa de orice alt competitor.
Este cea mai eficienta unealta pentru emiterea, livrarea si managementul de documente ca: facturi, chitante, avize, proforme, nir, rapoarte de gestiune. 

In plus, facilitatile Smart Bill usureaza teribil munca aducand valoare adaugata afacerilor mici si mijlocii.

 
Calitatea Intelligent IT

Suntem una dintre putinele companii locale din domeniul IT cu o rata de crestere de aproape 100% de la un an la altul.

Principalii factori care au dus la aceasta sunt:

  • produsele software cu o mare cerere pe piata
  • calitatea produselor si serviciilor oferite
  • un marketing orientat spre client
  • o politica de management eficienta
  • relatiile foarte bune cu clientii
  • calitatea si promptitudinea suportului tehnic
  • preturi avantajoase
Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul