Ce înseamnă transformarea digitală pentru România?

19 noiembrie 2018

Conform unui studiu Microsoft, efectuat prin intervievarea a peste 700 de organizații din Europa Centrală și de Est, majoritatea respondenților se așteaptă la transformări radicale în viitorul apropiat, însă nu toate au o strategie clară pentru a face față provocărilor.

Ce înseamnă transformarea digitală pentru România?

Pe măsură ce transformarea digitală se apropie de culturile organizaționale, companiile reacționează în diverse moduri: unele acceptă schimbarea, altele privesc cu reticență modificările și devin nesigure.

90% dintre respondenții studiului cred că motivarea angajaților este un factor esențial de transformare digitală pentru afacerea lor, în timp ce 84% se așteaptă la schimbări radicale în domeniu în următorii 2 ani.

Care va fi principalul factor de schimbare din domeniu?

34% dintre respondenți consideră că au implementat o strategie digitală clară, în timp ce aproape jumătate sunt nesiguri. 58% nu au în prezent o strategie dedicată transformării digitale, dar doresc să evalueze o astfel de oportunitate. Peste 70% dintre respondenți consideră, însă, că tehnologiile cloud facilitează parcursul către transformarea digitală.

Care sunt cele mai importante obstacole ale transformării digitale?

 

Haideți să facem împreună primii pași către transformarea digitală! Dacă ești în Sibiu pe 22 noiembrie, Microsoft Romania te invită la o zi dedicată transformării digitale a business-ului tău – de la optimizarea proceselor la îmbunătățirea experienței clienților.
------------------------------------
Obține o invitație gratuită, prin completarea formularului de mai jos sau direct pe website-ul Microsoft România.

Află mai multe informații despre agenda evenimentului de aici.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward