Ce înseamnă transformarea digitală pentru România?

19 noiembrie 2018

Conform unui studiu Microsoft, efectuat prin intervievarea a peste 700 de organizații din Europa Centrală și de Est, majoritatea respondenților se așteaptă la transformări radicale în viitorul apropiat, însă nu toate au o strategie clară pentru a face față provocărilor.

Ce înseamnă transformarea digitală pentru România?

Pe măsură ce transformarea digitală se apropie de culturile organizaționale, companiile reacționează în diverse moduri: unele acceptă schimbarea, altele privesc cu reticență modificările și devin nesigure.

90% dintre respondenții studiului cred că motivarea angajaților este un factor esențial de transformare digitală pentru afacerea lor, în timp ce 84% se așteaptă la schimbări radicale în domeniu în următorii 2 ani.

Care va fi principalul factor de schimbare din domeniu?

34% dintre respondenți consideră că au implementat o strategie digitală clară, în timp ce aproape jumătate sunt nesiguri. 58% nu au în prezent o strategie dedicată transformării digitale, dar doresc să evalueze o astfel de oportunitate. Peste 70% dintre respondenți consideră, însă, că tehnologiile cloud facilitează parcursul către transformarea digitală.

Care sunt cele mai importante obstacole ale transformării digitale?

 

Haideți să facem împreună primii pași către transformarea digitală! Dacă ești în Sibiu pe 22 noiembrie, Microsoft Romania te invită la o zi dedicată transformării digitale a business-ului tău – de la optimizarea proceselor la îmbunătățirea experienței clienților.
------------------------------------
Obține o invitație gratuită, prin completarea formularului de mai jos sau direct pe website-ul Microsoft România.

Află mai multe informații despre agenda evenimentului de aici.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward