„Buna, sunt Satya Nadella, CEO Microsoft. Incepand de acum,…”

17 martie 2014

Bill Gates si succesorul lui Steve Ballmer de la carma companiei Microsoft planuiesc sa duca inovatia mai departe in tehnologia mobila si in tot ceea ce inseamna cloud computing.

Bill Gates si succesorul lui Steve Ballmer de la carma companiei Microsoft planuiesc sa duca inovatia mai departe in tehnologia mobila si in tot ceea ce inseamna cloud computing.

Avand in vedere castigurile si popularitatea pe care le-a generat sistemul de operare Windows 8.1 Professional, piata este pregatita pentru a primi aplicatii ce pot fi descarcate pe device-uri precum tablete (incluzand instalarea versiunii complete Windows) la un pret mult mai accesibil decat ceea ce inseamna brandul premium Apple si device-urile Samsung.

Satya Nadella foloseste in mod constructiv in dezvoltarea produselor Microsoft si in modelul de business viitor toate feed-back-urile pe care le primeste, atat de la consumatori directi, cat si de la investitori: „A ramane in contact cu ambele zone de maxim interes, cu ambele perceptii si realitati, toate acestea ne ajuta sa fim mai buni si sa dezvoltam produse competitive”.

Satya Nadella a punctat, de asemenea, faptul ca viziunea si cultura organizationala a companiei Microsoft trebuie sa se reinnoiasca prin focusarea permanenta catre tot ceea ce presupune industria software. „Totul va fi conectat la telefoanele inteligente si la transferul de date. Iar toate acestea vor fi mediate prin puterea aplicatiilor software”.

Intr-un interviu recent acordat publicatiei New York Times, Satya Nadella a punctat tot mai mult importanta sistemului de management intr-o astfel de organizatie. Astfel, este esentiala anticiparea, mai ales la nivelul indicatorilor succesului. „Cand conduci un business evaluat la 70 de miliarde de dolari, un segment ce ar putea valora 1 milion ar putea parea irelevant. Dar, e posibil ca tocmai acel milion sa fie cel mai important lucru pe care il detinem”, Satya Nadella.

Satya spune ca, spre deosebire de Steve Ballmer, job-ul sau nu e de a se raporta la aspecte financiare, ci de a se gandi la ceea ce inseamna motivatia.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward