„Buna, sunt Satya Nadella, CEO Microsoft. Incepand de acum,…”

17 martie 2014

Bill Gates si succesorul lui Steve Ballmer de la carma companiei Microsoft planuiesc sa duca inovatia mai departe in tehnologia mobila si in tot ceea ce inseamna cloud computing.

Bill Gates si succesorul lui Steve Ballmer de la carma companiei Microsoft planuiesc sa duca inovatia mai departe in tehnologia mobila si in tot ceea ce inseamna cloud computing.

Avand in vedere castigurile si popularitatea pe care le-a generat sistemul de operare Windows 8.1 Professional, piata este pregatita pentru a primi aplicatii ce pot fi descarcate pe device-uri precum tablete (incluzand instalarea versiunii complete Windows) la un pret mult mai accesibil decat ceea ce inseamna brandul premium Apple si device-urile Samsung.

Satya Nadella foloseste in mod constructiv in dezvoltarea produselor Microsoft si in modelul de business viitor toate feed-back-urile pe care le primeste, atat de la consumatori directi, cat si de la investitori: „A ramane in contact cu ambele zone de maxim interes, cu ambele perceptii si realitati, toate acestea ne ajuta sa fim mai buni si sa dezvoltam produse competitive”.

Satya Nadella a punctat, de asemenea, faptul ca viziunea si cultura organizationala a companiei Microsoft trebuie sa se reinnoiasca prin focusarea permanenta catre tot ceea ce presupune industria software. „Totul va fi conectat la telefoanele inteligente si la transferul de date. Iar toate acestea vor fi mediate prin puterea aplicatiilor software”.

Intr-un interviu recent acordat publicatiei New York Times, Satya Nadella a punctat tot mai mult importanta sistemului de management intr-o astfel de organizatie. Astfel, este esentiala anticiparea, mai ales la nivelul indicatorilor succesului. „Cand conduci un business evaluat la 70 de miliarde de dolari, un segment ce ar putea valora 1 milion ar putea parea irelevant. Dar, e posibil ca tocmai acel milion sa fie cel mai important lucru pe care il detinem”, Satya Nadella.

Satya spune ca, spre deosebire de Steve Ballmer, job-ul sau nu e de a se raporta la aspecte financiare, ci de a se gandi la ceea ce inseamna motivatia.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward