[GADGET] Apple anunță cele mai noi gadget-uri și actualizări de soft

22 martie 2016

Apple a organizat seara trecută evenimentul intitulat ,,Let Us Loop You In”,  eveniment ce a avut loc la sediul Apple din Cupertino, California.

[GADGET] Apple anunță cele mai noi gadget-uri și actualizări de soft

Apple a organizat seara trecută evenimentul intitulat ,,Let Us Loop You In”,  eveniment ce a avut loc la sediul Apple din Cupertino, California. 

Evenimentul s-a deschis cu o prezentare video a istoriei de 40 de ani a companiei Apple. Compania anunță că 93% din facilitățile Apple utilizează energie regenerabilă, iar obiectivul ei este să atingă pragul de 100% pentru operațiunile din întreaga lume.

            Agenda evenimentului, anunțată anterior, promitea noutăți legate de apariția unui nou produs, iPhone SE (Special Edition) de 4 inch, destinat celor care preferă telefoanele de dimensiuni reduse, iPad de 9.7 inch și o serie de update-uri pentru linia de ceasuri Apple. Compania anunța și câteva update-uri pentru sistemele de operare, precum  și testarea iOS 9.3, OS X 10.11.4, TV OS 9.2 și watch OS 2.2.

            Iată câteva dintre noutățile prezentate de Apple la evenimentul dn 21 martie:

  • iPhone SE (Special Edition) cu ecran de 4 inch și la un preț mai avantajos. Noul iPhone SE vine cu îmbunătățiri pentru camera foto și baterie. Funcționează la același nivel ca iPhone 6s și are de două ori viteza iPhone 5.
  • iPad Pro de 9.7 inch. Cu această variantă, Apple completează seria de 3 variante de mărimi disponibile pentru iPad. Acest produs vine cu îmbunătățiri precum: senzori de lumină, ce măsoară temperatura luminii ambientale, ajustând display-ul. Apple își propune prin acest produs să înlocuiască computerul.
  • Ceasuri Apple: prețul unui ceas marca Apple pornește de la 299$. Apple Watch apare într-o variantă sport, cu curea din piele, disponibil pe mai multe culori.
  • CareKit, open-source, disponibil pe iPhone, dedicat dezvoltatorilor de aplicații software.

Alte modificări anunțate de Apple:

  • Apple TV
  • iOS 9.3
  • 100 vehicule CarPlay disponibile
  • Creionul Apple și tastatura smart
  • 5MP pentru camera HD FaceTime

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward