[GADGET] Apple anunță cele mai noi gadget-uri și actualizări de soft

22 martie 2016

Apple a organizat seara trecută evenimentul intitulat ,,Let Us Loop You In”,  eveniment ce a avut loc la sediul Apple din Cupertino, California.

[GADGET] Apple anunță cele mai noi gadget-uri și actualizări de soft

Apple a organizat seara trecută evenimentul intitulat ,,Let Us Loop You In”,  eveniment ce a avut loc la sediul Apple din Cupertino, California. 

Evenimentul s-a deschis cu o prezentare video a istoriei de 40 de ani a companiei Apple. Compania anunță că 93% din facilitățile Apple utilizează energie regenerabilă, iar obiectivul ei este să atingă pragul de 100% pentru operațiunile din întreaga lume.

            Agenda evenimentului, anunțată anterior, promitea noutăți legate de apariția unui nou produs, iPhone SE (Special Edition) de 4 inch, destinat celor care preferă telefoanele de dimensiuni reduse, iPad de 9.7 inch și o serie de update-uri pentru linia de ceasuri Apple. Compania anunța și câteva update-uri pentru sistemele de operare, precum  și testarea iOS 9.3, OS X 10.11.4, TV OS 9.2 și watch OS 2.2.

            Iată câteva dintre noutățile prezentate de Apple la evenimentul dn 21 martie:

  • iPhone SE (Special Edition) cu ecran de 4 inch și la un preț mai avantajos. Noul iPhone SE vine cu îmbunătățiri pentru camera foto și baterie. Funcționează la același nivel ca iPhone 6s și are de două ori viteza iPhone 5.
  • iPad Pro de 9.7 inch. Cu această variantă, Apple completează seria de 3 variante de mărimi disponibile pentru iPad. Acest produs vine cu îmbunătățiri precum: senzori de lumină, ce măsoară temperatura luminii ambientale, ajustând display-ul. Apple își propune prin acest produs să înlocuiască computerul.
  • Ceasuri Apple: prețul unui ceas marca Apple pornește de la 299$. Apple Watch apare într-o variantă sport, cu curea din piele, disponibil pe mai multe culori.
  • CareKit, open-source, disponibil pe iPhone, dedicat dezvoltatorilor de aplicații software.

Alte modificări anunțate de Apple:

  • Apple TV
  • iOS 9.3
  • 100 vehicule CarPlay disponibile
  • Creionul Apple și tastatura smart
  • 5MP pentru camera HD FaceTime

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward