Aplicațiile inteligente care gestionează mii de documente în companii

05 august 2019

Aplicațiile software cu rol în managementul documentelor sunt prezente în tot mai multe tipuri de companii și industrii la nivel global. Pentru utilizatorii „maturi”, ele au devenit absolut vitale, în timp ce pentru departamentele sau start-up-urile care le achiziționează pentru prima dată  se poziționează cu succes în lista priorităților.

Aplicațiile inteligente care gestionează mii de documente în companii

Apetitul crescut pentru aceste aplicații a condus la definirea unui segment de piață extrem de important, evaluat în 2023 la un total de 7 miliarde de dolari, ce reprezintă investițiile în achiziții de soluții cu rol în managementul documentelor.

Digitalizarea continuă, inclusiv prin intermediul device-urilor mobile și prin deschiderea tot mai mare pe care o au companiile în vederea automatizării, toate acestea au reprezentat un factor de susținere a tehnologizării prin aplicații software.

Platformele de tip DMS (Document Management Systems) devin mai intuitive, 100% orientate către utilizatori, performanță, eficiență și scalabilitate, așadar folosirea lor nu impune obstacole, ci doar un set de beneficii. Datorită acestor transformări, se vorbește tot mai mult despre o tranziție de la aplicații de Document Management la cele de Intelligent Information Management.

Trendurile anului 2019 în cazul aplicațiilor de tip Document Management

Accesibilitatea, securitatea datelor și tranziția către mobile sunt cele mai importante trei trenduri care definesc modul în care vor evolua aplicațiile de tip Document Management în anul 2019. Sincronizarea și capacitatea de a accesa informații de oriunde, via cloud sau device-uri inteligente sunt necesare celor mai mulți dintre angajații care operează cu volume de date mari în compani.

10 motive pentru care compania ta are nevoie de o aplicație de management a documentelor

  1. Lucrezi cu date sensibile și cu volume mari de informații
  2. Ai nevoie de un sistem securizat de păstrare a documentelor
  3. Ai identificat deja dificultăți în organizarea documentelor electronice
  4. Te gândești să recrutezi noi colegi pentru a putea răspunde cerințelor și solicitărilor companiei în ceea ce vizează gestionarea documentelor
  5. Doar departamenul tău generează câteva mii de documente pe lună, fapt ce îngreunează rezolvarea altor activități recurente de la birou
  6. Colegii tăi din departamentul vecin sau furnizorii îți cer repetat acces la documente, iar trimiterea electronică ar fi mult mai accesibilă dacă ai putea folosi o astfel de aplicație
  7. Versionarea documentelor și păstrarea lor actualizată este un aspect esențial nu doar în activitatea ta de zi cu zi, ci și în cea a companiei și colegilor tăi.
  8. Scanarea documentelor multiple este acel tip de activitate zilnică, deloc plăcută, dar necesară. De ce nu ar efectua-o automatizat o aplicație software dedicată?
  9. Căutarea unui document din miile sau zecile de mii deja generate presupune nu doar timp, ci și răbdare. De ce nu ai aduce un plus de creativitate echipei și companiei tale, în timp ce o aplicație dedicată să efectueze toate aceste activități repetitive?
  10. Reducerea costurilor nu este parte din atribuțiile tale, dar un buget extra adus companiei este un beneficiu pe care chiar tu îl poți oferi prin alegerea unei soluții de tip DMS potrivită nevoilor organizaționale.

Ai nevoie de o aplicație de management a documentelor? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected] pentru a primi acces la demo-uri și mai multe detalii despre soluțiile existente pe piața din România.

Aplicații software recomandate

Companiile cheltuiesc sume importante pentru munca de îndosariere, căutare și reproducere a documentelor. Toate aceste acțiuni sunt consumatoare de timp și generatoare de costuri asociate activităților operaționale.

Citește tot arrow_forward

Inregistram toate documentele vehiculate intr-o organizatie si le gestionam eficient. Registratura este o aplicatie usor de utilizat si flexibila ce permite inregistrarea tuturor documentelor vehiculate în cadrul unei companii, provenite

Citește tot arrow_forward

DocuSign este o platforma de semnare electronica a documentelor, ce permite digitalizarea oricarui flux de documente din companie, fie ca sunt documente interne sau externe.

Citește tot arrow_forward

O cale mai rapidă și inteligentă de a-ți gestiona documentele.

Citește tot arrow_forward

O soluție de contract management in cloud, simplă, eficientă și inteligentă.

Citește tot arrow_forward

DocuWare este o soluţie de ultimă generaţie pentru managementul documentelor electronice. Acesta poate procesa automat orice tip de document (documente financiar-contabile, documente administrative, prezentări, contracte) indiferent de sursă, pr...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Star Storage, venituri mai mari cu 19% mai mare în prima jumătate a anului 2019

Star Storage, furnizor global de tehnologie care dezvoltă și livrează soluții pentru protecția și managementul informațiilor, anunță venituri de 8,7 milioane euro în prima jumătate a anului 2019, în creștere cu 19% față de perioada similară a anului anterior, și un profit înainte de dobânzi, impozite, depreciere și amortizare (EBITDA) în valoare de 2 m...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Compania românească Retargeting.biz devine partenerul gigantului francez PrestaShop

Dupa ce a primit “Like” de la Facebook si Google, tanarul antreprenor Rares Banescu continua ascensiunea pe piata de marketing online automatizat din Europa Centrala si de Est (CEE) si pozitioneaza compania Retargeting.biz in grupul exclusivist al companiilor de top din tehnologie.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Instant Factoring o numește pe Adina China-Birta în poziția de Country Manager pentru România

Instant Factoring, primul fintech românesc de micro-factoring online, își întărește echipa de management numind un nou Country Manager pentru România, în persoana Adinei China-Birta, specialist cu peste 20 ani de experiență în industria bancară și în produse de finanțare corporativă. Preluarea oficială a funcției a avut loc începând ...

Citește articolul arrow_forward