Aplicațiile destinate călătoriilor – creștere cu 30% în perioada verii față de sezonul anterior

19 septembrie 2020

Conform datelor publicate de App Annie, aplicațiile destinate rezervărilor de călătorii online au înregistrat în această vară o creștere cu doar 30% față de primul trimestru al anului. Creștrea este una extrem de timidă având în vedere comparația dintre cele două perioade.

Aplicațiile destinate călătoriilor – creștere cu 30% în perioada verii față de sezonul anterior

Google Maps, Booking.com și Airbnb au ocupat primele 3 locuri în clasamentul platformelor de informare și dedicate rezervărilor vacanțelor.

5 statistici-cheie despre turism și despre rezervările online:

  • Piața rezervărilor online era estimată la peste 817 miliarde de dolari în 2020. Va fi extrem de interesantă evaluarea înregistrată la finalul anului, în contextul pandemiei și al scăderilor masive ale industriei.
  • 70% dintre turiști își rezervă călătoriile de pe device-urile mobile (smartphone).
  • 72% dintre rezervările online, efectuate de pe smartphone-uri, au la bază căutări de oferte last minute în motoarele de căutare.
  • 3 milioane de rezervări online se fac anual, la nivel global.
  • 33% dintre turiști au apelat măcar o dată la asistenți virtuali pentru a finaliza o rezervare online sau pentru a solicita informații suplimentare cu privire la o rezervare.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward