Aplicațiile de Food Delivery – în continuă creștere

21 august 2019

Piața comenzilor de mâncare prin intermediul aplicațiilor software este în continuă creștere, fiind evaluată în semetrul doi al anului 2019 la 5 miliarde de dolari, conform unei cercetări de piață efectuată de Retail Leader.

Aplicațiile de Food Delivery – în continuă creștere

Aplicații precum UBER Eats au ajutat în mod semnificativ la educarea și creșterea numărului de comenzi plasate online pentru magazine și restaurante care comercializează produse alimentare. Concret, utilizatorii lunari activi ai aplicației UBER Eats au crescut cu 140% în acest an. Peste 320.000 de restaurante partenere sunt înregistrate doar în aplicația UBER Eats, acestea generând încasări de peste 15 miliarde de dolari pe an.

Pentru piața de consum specifică acestei industrii, se așteaptă o creștere totală de peste 21% a numărului de utilizatori pentru aplicații de profil pentru anul 2019.

Sursa foto: Eater.com

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward