ApiLand a redus timpul de procesare a comenzilor cu pana la 40% cu sistemele Senior Software

22 februarie 2019

ApiLand a redus timpul de procesare a comenzilor cu 40% si a obtinut o transparenta mai mare asupra datelor companiei. Furnizorul de produse apicole a investit in solutiile ERP si SeniorVisualBI pentru a-si eficientiza activitatea, dar si pentru a sustine planurile de extindere internationala a business-ului.

ApiLand a redus timpul de procesare a comenzilor cu pana la 40% cu sistemele Senior Software

Comenzile sunt procesate cu pana la 40% mai rapid in cadrul ApiLand, o afacere 100% romaneasca ce produce de peste 16 ani o varietate mare de produse apicole. Acest lucru se datoreaza noilor sisteme de analiza, raportare si gestiune a resurselor, implementate de Senior Software, singurul furnizor din Romania cu un pachet complet de solutii integrate pentru managementul de business.

Pentru a-si gestiona mai eficient activitatile de pe pietele din Romania, Franta si Ungaria, Apiland a ales solutiile ERP (disponibila si in limba maghiara) si SeniorVisualBI (Business Intelligence). In alegerea furnizorului, pentru managerii ApiLand au contat experienta echipei Senior Software, precum si nivelul de performanta al sistemelor.

“Cand operatiunile zilnice ating o anumita complexitate, un sistem ERP flexibil sta la baza tuturor deciziilor si poate rezolva anumite situatii specifice unei industrii. Solutiile Senior Software au avut un impact major in activitatile noastre zilnice. Cu ERP procesam zilnic sute de facturi si comenzi si administram un nomenclator considerabil de clienti si articole. Datorita functionalitatilor de integrare cu serviciile de curierat, timpul de procesare a comenzilor a scazut cu 30-40%”, a declarat Ovidiu Bodea, CEO al companiei ApiLand.

Odata cu implementarea solutiilor, ApiLand a observat numeroase beneficii, printre care se numara transparenta datelor si viteza in procesele de zi cu zi, impreuna cu siguranta informatiilor critice (clienti, comenzi, produse, furnizori, etichete etc.).

In plus, cu sistemul BI, managerii ApiLand obtin mai repede si mai usor rapoarte si analize de business care le ofera o perspectiva clara si corecta asupra afacerii. “Solutia de Business Intelligence este foarte complexa, insa modul in care este organizata o face simplu de utilizat. Odata setate anumite rapoarte, este foarte usor sa vizualizezi infomatiile de care ai nevoie”, a adaugat Ovidiu Bodea.

In viitor, conducerea ApiLand se asteapta sa obtina o procesare si mai rapida si o crestere a eficientei contabile, alaturi de imbunatatirea trasabilitatii si a relatiilor cu furnizorii.

“Momentan, noi activam in Romania, Ungaria si Franta, iar solutiile ERP si BI ne ajuta sa avem o activitate unitara pe aceste piete. Vom continua cu aceste solutii si pe noile piete pe care intentionam sa ne dezvoltam in urmatoarea perioada”, a completat CEO-ul Apiland.

Despre ApiLand

Cu o cifra de afaceri de 3 milioane euro, ApiLand dispune de cea mai variata gama de produse apicole din Romania, acestea fiind comercializate atat la nivel local, cat si in tari precum Franta, Belgia, Italia, Anglia, Olanda si Ungaria. Portofoliul companiei cuprinde: laptisor de matca pur, polenuri crude, pastura, tonice apicole, miere cruda, propolis, miere de Manuka si nu numai. Produsele apicole sunt certificate bio si sunt disponibile pe piata din Romania prin intermediul magazinului online www.apiland.ro si a celor 500 de magazine partenere.

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin c...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

SeniorERP reprezinta cea mai noua tehnologie ERP pentru managementul integrat al operatiunilor si activitatilor din companiile de distributie, productie, retail, servicii, disponibila in 3 limbi: romana, engleza si maghiara.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Gartner: 50% dintre clinici și spitale vor investi în RPA în următorii 3 ani

La nivel global, obiectivele de optimizare a costurilor și a resurselor post pandemia cu COVID-19 vor grăbi adopția tehnologiilor de automatizare robotizată a proceselor (RPA).

Citește articolul arrow_forward
Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor ce au între 50-100 de angajați

Specialiștii recomandă ca în perioadele dificile, cum ar fi cele de recesiune sau de pandemie, obiectivele organizaționale să se concentreze în special asupra eficientizării resurselor interne și creșterii productivității.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Numărul utilizatorilor afectați de malware financiar a crescut cu 7% în H1 2019, ajungând la 430.000

Cercetătorii Kaspersky au descoperit că 430.000 de utilizatori s-au confruntat cu programe malware create pentru a fura bani și criptomonede, în prima jumătate a anului 2019 - cu șapte procente mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut. Peste o treime (30,9%) dintre cei afectați sunt companii - dublul cifrei din prima jumătate a anului 2018 (15,3%)....

Citește articolul arrow_forward