HTSS anunta parteneriatul cu Banca Transilvania!

30 Aug 2020

De la aparitia COVID-19, aplicatiile de telemedicina au primit unda verde de functionare din punct de vedere legislativ si in Romania.

HTSS anunta parteneriatul cu Banca Transilvania!

Noi, High-Tech System & Software, am fost pregatiti sa ajutam clinicile sa implementeze rapid aplicatia noastra de telemedicina DataKlas eMedical, fiind dezvoltata si implementata in urma cu doi ani pentru unitatile medicale din UK.

Acum, suntem mandri sa anuntam ca am inceput parteneriatul cu Banca Transilvania, dezvoltat pentru comunitatea Divizia Pentru Medici

Povestea Diviziei Pentru Medici a inceput inca din anul 2007  si este o initiativa a Bancii Transilvania, sustinuta de Colegiul Medicilor din România. Acum, 33% dintre medicii din Romania au cont la Banca Transilvania.

High-Tech System & Software in parteneriat cu Banca Transilvania propune doua pachete pentru cabinete si clinici medicale ce vor sa isi continue activitatea si sa ofere asistenta medicala de la distanta astfel:                 

  • Pachetul Smart pentru cabinete medicale          
  • Pachetul Profesional pentru clinici medicale

Acest parteneriat vine la pachet cu mai multe avantaje printre care:

  • Pachete si servicii dedicate in functie de business
  • Solutia de telemedicina DataKlas eMedical vine gata integrata cu procesatorul de plata BT Pay
  • Oferim atat support tehnic pentru aplicatie cat si asistenta bancara.

High-Tech System & Software sustine in continuare medicii intreprinzatori si clinicile medicale ce au proiecte personale sau profesionale oferind o solutie completa!

High-Tech Systems & Software (HTSS) este o companie IT care a crescut consecvent de la infiintarea sa si care este specializata in solutii software integrate. HTSS dezvoltă și furnizează configurații complexe în care aduce elemente inovative, care pot fi implementate on premises, în private sau public cloud. HTSS este o companie certificată ISO 9001 (asigurarea calității și procedurare), ISO 27001 (securitate ICT) și ISO 14001 (conservare economică şi eficientă), garantand clientilor sai calitatea, securitatea, si performanta produselor si serviciilor oferite dar si deplina confidentialitate a informatiilor si datelor acestora. Printre clienții companiei se află: E-ON, Groupama, Vodafone, Ordinul Arhitecților din România, Romcolor, Federația Română de Fotbal, Pro TV, GarantiBank, A&D Pharma, dar și jucători importanți din zona de healthcare: peste 2,500 de farmacii independente sau farmacii de lanț, distribuitori și producători farmaceutici dintre cei mai importanti din piață, clinici medicale și spitale, precum și doctori specialiști și medici de familie.

 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul