5 motive pentru care oamenii din companiile de IT participă la RegattaIT 2018

03 iulie 2018

Pentru al treilea an consecutiv, Softlead ridică velele școlii de yachting SetSail NauticSchool, în singura competiție de sailing dedicată pasionaților de tehnologie.

Într-un cadru specific, creat de Marina Life Harbour Limanu, manageri, programatori, oameni de resurse umane sau de marketing din companii IT aleg mixul de adrenalină și distracție, pentru 2 zile, în week-end-ul 18-19 august 2018.

De ce?

 

5 motive pentru care oamenii din companiile de IT participă la RegattaIT 2018
  • Pentru adrenalină, competiție.
  • Pentru echipă. Fie că aleg să vină alături de colegii de birou, de parteneri sau de prieteni, oamenii din companiile de tehnologie răspund foarte bine caracteristicilor de lucru în echipă.
  • Pentru că sailing-ul destinde, echilibrează, relaxează. Pentru că stârnește tentații, pasiuni, curiozități, departe de mediile organizaționale, într-o libertate pe care am uitat-o, dar pe care o reîntâlnim acceptând astfel de provocări.
  • Pentru că miza e stabilită de fiecare echipă în parte.
  • Pentru că în 48 de ore, singurul contact cu telefonul mobil apare doar atunci când mai faci o poză cu velierele, apusul sau cu startul competiției!

Haide, te așteptăm!

[email protected]

www.2018.regattait.ro

------------------------------

Organizator: Softlead

Parteneri de cursă lungă: SetSail Nauticschool

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward