5 motive pentru care oamenii din companiile de IT participă la RegattaIT 2018

03 iulie 2018

Pentru al treilea an consecutiv, Softlead ridică velele școlii de yachting SetSail NauticSchool, în singura competiție de sailing dedicată pasionaților de tehnologie.

Într-un cadru specific, creat de Marina Life Harbour Limanu, manageri, programatori, oameni de resurse umane sau de marketing din companii IT aleg mixul de adrenalină și distracție, pentru 2 zile, în week-end-ul 18-19 august 2018.

De ce?

 

5 motive pentru care oamenii din companiile de IT participă la RegattaIT 2018
  • Pentru adrenalină, competiție.
  • Pentru echipă. Fie că aleg să vină alături de colegii de birou, de parteneri sau de prieteni, oamenii din companiile de tehnologie răspund foarte bine caracteristicilor de lucru în echipă.
  • Pentru că sailing-ul destinde, echilibrează, relaxează. Pentru că stârnește tentații, pasiuni, curiozități, departe de mediile organizaționale, într-o libertate pe care am uitat-o, dar pe care o reîntâlnim acceptând astfel de provocări.
  • Pentru că miza e stabilită de fiecare echipă în parte.
  • Pentru că în 48 de ore, singurul contact cu telefonul mobil apare doar atunci când mai faci o poză cu velierele, apusul sau cu startul competiției!

Haide, te așteptăm!

[email protected]

www.2018.regattait.ro

------------------------------

Organizator: Softlead

Parteneri de cursă lungă: SetSail Nauticschool

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward