3TS a investit 6 milioane de dolari în SALESmanago

26 februarie 2016

3TS Capital Partners a investit 6 milioane de dolari în SALESmanago, companie ce oferă soluții de Marketing Automation, top 6 mondial, cu peste 4000 de clienți B2B, B2C și Ecommerce din 40 de țări. În România, produsele SALESmanago pot fi achiziționate prin intermediul Softlead.

3TS a investit 6 milioane de dolari în SALESmanago

3TS Capital Partners a investit 6 milioane de dolari în SALESmanago, companie ce oferă soluții de Marketing Automation, top 6 mondial, cu peste 4000 de clienți B2B, B2C și Ecommerce din 40 de țări. În România, produsele SALESmanago pot fi achiziționate prin intermediul Softlead.

Despre  SALESmanago

Cu sediul central în Cracovia, Polonia, compania SALESmanago a fost fondată în anul 2011 și include o platformă de Marketing Automation și o platformă de Marketing Automation pentru mobil, APPmanago. Cu ajutorul tehnologiei unice SALESmanago, utilizatorii pot identifica aspecte utile în creionarea avansată a profilului vizitatorilor de pe site, crearea campaniilor de e-mail marketing, integrarea acțiunilor cu un conținut optimizat și dinamic pentru website sau cu strategiile specifice de Social Media. Soluțiile SALESmanago includ funcționalități precum: Sales Intelligence, managementul lead-urilor, posibilitatea de a monitoriza conversii, circuitul/fluxul acțiunilor de marketing ale unui consumator activ, managementul performanței încasărilor, precum și Big Data Marketing.

Despre 3TS Capital Partners

Compania care a investit 6 milioane de dolari în SALESmanago este 3TS Capital Partners, lider în tehnologia de capital privat și capital de risc, cu sedii în Budapesta, București, Istanbul, Praga, Viena și Varșovia. 3TS investește în tehnologie, internet, media și comunicare. Investițiile se ridică la 300 milioane de euro și acoperă companii precum: Cisco, EIF, EBRD, OTP, Sitra sau KfW.

Grzegorz Blazewicz, fondator SALESmanago spune despre aceasă investiție că: ,,Suntem încântați că 3TS a devenit investitorul nostru. Le-am dovedit că avem spirit antreprenorial, iar ei ne împărtășesc pasiunea pentru tehnologie. Această investiție ne va sprijini expansiunea internațională și va asigura crearea de noi funcționalități pentru produsele noastre. Marketing Automation în Europa, în special în segmentul B2C se află într-un stadiu incipient de dezvoltare, iar noi vrem să sprijinim creșterea pieței.”

Zbigniew Lapinski, reprezentantul 3TS care a condus investiția, a completat: ,,SALESmanago are toate calitățile pe care le căutăm atunci când vrem să facem o investiție. Abordarea lor unică, ce implică utilizatorul permite companiilor să se adapteze mai bine și să anticipeze comportamentul utilizatorilor online. Suntem impresionați de echipa SALESmanago și de viziunea lor și suntem nerăbdători să ajutăm această companie să-și întărească poziția pe plan internațional.

Din 2015, produsele SALESmanago pot fi achiziționate și în România. Softlead este reseller oficial al produselor software SALESmanago de tip Marketing Automation, instrumente de marketing ce sprijină activitatea specialiștilor din zonele B2B și B2C  în a crea campanii digitale integrate. În acest moment, pe lângă produsele SALESmanago, sunt listate pe Softlead 289 de companii producătoare de aplicații software sau reselleri și peste 580 de soluții din cele mai importante domenii de activitate.

Cel mai bun sistem de marketing automation din regiune, top 6 mondial, peste 4000 de clienti B2B, B2C, si Ecommerce din 40 de tari.  SALESmanago identifică persoanele şi companiile care vizitează site-ul tău/citesc mailurile tale, ulterior monitorizând şi analizând comportamentul online al acestora. Pe baza datelor colectate...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Sistem avansat de trimitere emailuri si newslettere catre baza de date. Numar nelimitat de trimiteri. 

Citește tot arrow_forward

SALESmanago identifică persoanele şi companiile care vizitează site-ul tău/citesc mailurile tale, ulterior monitorizând şi analizând comportamentul online al acestora.   

Citește tot arrow_forward

Sistem CRM pentru managementul contactelor, note, taskuri, remindere, sales funnels. Gratuit la 1000 de contacte.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

DRUID atrage o investiție serie A de 2,5 milioane de dolari

DRUID, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi) pentru organizaţii de tip Enterprise, anunță atragerea unei noi runde de finanțare de 2,5 milioane de dolari. Runda a fost condusă de fondul de investiții GapMinder cu suma de 2,2 milioane de dolari. Restul sumei a fost investită de Early Game Ventures şi investitori privaţi....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Am un magazin offline. De ce și cum să îmi deschid un magazin online?

Ai un business offline și totul merge ca la carte, dar parcă lipsește ceva. Magazinul tău este mereu plin, vânzările sunt mari și clienții sunt mulțumiți, dar știi că se poate mai mult. Știi că business-ul tău poate crește considerabil, ai resursele necesare pentru o expansiune și te întrebi care e următorul pas.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Peste 5.000 de participanți la cea de-a opta ediție a evenimentului Techsylvania, cel mai important eveniment de tehnologie si business din Estul Europei

Techsylvania, s-a autodepasit si acest an în cadrul celei de-a opta editii a evenimentului internațional, alaturi de un număr record de 73 de profesionisti recunoscuti la nivel mondial, de pe 6 continente.

Citește articolul arrow_forward