30% reducere la biletele achiziționate până pe 28 februarie pentru evenimentul SEETEST 2022!

31 Jan 2022

Reducerea face parte din campania Super Early Bird și reprezintă cea mai mare reducere posibilă pentru biletele SEETEST.

30% reducere la biletele achiziționate până pe 28 februarie pentru evenimentul SEETEST 2022!

SEETEST, una dintre cele mai mari conferințe internaționale de testare software din Europa de Sud-Est, revine cu încă o ediție în format hibrid, de data aceasta în orașul natal, Sofia, Bulgaria. Conferința va avea loc în perioada 29-30 septembrie 2022 și își va păstra forma fizică, completată de posibilitatea de a participa virtual. Promoția Super Early Bird este activă și oferă o reducere de 30% la biletele Full Conference până la sfârșitul lunii februarie.

Cu o istorie de peste 10 ani, conferința SEETEST și-a creat deja un nume sonor în Europa de Sud-Est. Fiind una dintre cele mai mari conferințe de testare software din regiune, a fost creată cu scopul de a populariza acest sector, de a crea o comunitate strânsă și de a contribui în mod activ. SEETEST activează de obicei în țările incluse în zona SEETB – Serbia, Bulgaria și România. Anul acesta, după mult timp, organizatorii sunt încântați să revină de unde a început totul – în Sofia, Bulgaria. Conferința va continua cu forma sa hibridă de anul trecut pentru a se adapta provocărilor continue generate de contextul pandemic, ce afectează evenimentele fizice. Participanții vor avea posibilitatea de a participa în format online sau merge hibrid – participând fizic, cât și având în continuare acces la toate prelegerile desfășurate în format digital.

Indiferent de format, accentul se pune întotdeauna pe calitatea și varietatea subiectelor abordate. În acest an, SEETEST va prezenta patru subiecte de discuție pentru a oferi o experiență completă, organizatorii de la SEETB și Quality House estimând peste 600 de participanți.

Prima zi a conferinței, 29 septembrie, va include tutoriale ale unora dintre cele mai cunoscute nume din industrie –  Olivier Denoo, Paul Gerrard, Erik van Veenendaal, Michael Pilaeten și mulți, mulți alții. A doua zi, 30 septembrie, include de asemenea, prelegeri și discuții sub forma a mai multor sesiuni speciale selectate de comitetul SEETEST.

Cu o zi înaintea începerii conferinței vor avea loc cursuri suplimentare de o zi, care acoperă unele dintre cele mai actuale subiecte și nu numai. Biletele pentru aceste cursuri vor fi vândute separat, iar temele vor fi anunțate în curând, așa că asigurați-vă că rămâneți la curent pe site-ul SEETEST și pe platformele de socializare.

Sponsorii conferinței dispun de posibilitatea de a prezenta activitatea companiei lor și de a interacționa liber cu participanții la zona expozițională, atât fizic cât și online. SEETEST oferă, de asemenea, experiența unei seri relaxante în cadrul primei zile de conferință, cu scop social, o modalitate perfectă de a crea relații cu colegii participanți, speakerii și sponsori într-un cadru informal.  

Atât biletele Full Conference Hybrid, cât și cele Full Conference Virtual sunt acum în vânzare cu o reducere de 30% până la sfârșitul lunii februarie, fiind cea mai mare reducere aplicată pentru biletele SEETEST. Nu ratați unul dintre cele mai importante evenimente cu tematică de testare software din Europa de Sud-Est! Pentru a vă înregistra: https://bit.ly/3KNoDM1

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum a reușit Blackberry să eficientizeze fluxurile de expediere cu ajutorul soluției software 2Ship?

Probabil mulți cunosc deja faimosul brand canadian „BlackBerry”. Compania a fost fondată în 1984 sub numele de Research In Motion (RIM) și este cunoscută în special pentru linia sa de smartphone-uri Blackberry, care au...

Citește articolul
Softlead

Ce este o aplicație software de Trasabilitate?

O aplicație software de trasabilitate este un instrument utilizat pentru a urmări și a gestiona mișcarea produselor și a materialelor prin lanțul de aprovizionare. Un caz comun de utilizare a unui software de trasabilitate este în...

Citește articolul