29 iulie – lansarea oficială a Windows 10

29 iulie 2015

Începând de astăzi, utilizatorii sistemului de operare Windows pot descărca kitul de instalare pentru versiunea Windows 10 oferită de Microsoft.

29 iulie – lansarea oficială a Windows 10

Începând de astăzi, utilizatorii sistemului de operare Windows pot descărca kitul de instalare pentru versiunea Windows 10 oferită de Microsoft.

Conform programului oficial prezentat de compania Microsoft, actualizările au fost disponibile începând cu ora 7 a acestei dimineți.

190 de țări au acces la versiunea Windows 10

Pornind de la viziunea: un singur magazine de aplicații, o singură platformă, o singură experiență minunată a utilizatorului, Microsoft și-a dorit ca prin această versiune să le ofere beneficiarilor motivația de a crea lucruri excelente cu propriile device-uri prin folosirea Windows 10.

În principal, sistemul de operare vizează oferirea unei viziuni mult mai pesonale a ceea ce înseamnă utilizarea calculatorului propriu, ușurința transferului de date între device-uri, ca adaptare la mobilitatea specifică tehnologiilor moderne.

Încă de la început, Windows 10 se poziționează ca un produs software unic, întrucât reunește cele mai importante feedback-uri primite de la peste 5 milioane de utilizatori. Se pare că aceștia sunt și primii care au avut acces la noua versiune a sistemului. Timp de un an, utilizatorii Windows 7 și 8 cu licență pot să facă upgrade la Windows 10 în mod gratuit.

Din punctul de vedere al securității datelor, Windows 10 este cea mai sigură versiune lansată până acum (datorită Windows Defender și Smart Screen, sistemul este extrem de sigur în contextul atacurilor prin viruși, malware sau phishing).

Productivitatea este o funcționalitate de bază pe care o recomandă Microsoft în descrierea produsului Windows 10 de pe blogul oficial. Așadar, prin sistemele de Voice, Pen și Gesture, utilizatorul reușește să interacționeze mult mai ușor cu propriul calculator. Pentru aceia care au nevoie de un asistent personal digital, Cortana răspunde cu succes provocării de a găsi ușor și rapid informații utile. 

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward