29 iulie – lansarea oficială a Windows 10

29 iulie 2015

Începând de astăzi, utilizatorii sistemului de operare Windows pot descărca kitul de instalare pentru versiunea Windows 10 oferită de Microsoft.

29 iulie – lansarea oficială a Windows 10

Începând de astăzi, utilizatorii sistemului de operare Windows pot descărca kitul de instalare pentru versiunea Windows 10 oferită de Microsoft.

Conform programului oficial prezentat de compania Microsoft, actualizările au fost disponibile începând cu ora 7 a acestei dimineți.

190 de țări au acces la versiunea Windows 10

Pornind de la viziunea: un singur magazine de aplicații, o singură platformă, o singură experiență minunată a utilizatorului, Microsoft și-a dorit ca prin această versiune să le ofere beneficiarilor motivația de a crea lucruri excelente cu propriile device-uri prin folosirea Windows 10.

În principal, sistemul de operare vizează oferirea unei viziuni mult mai pesonale a ceea ce înseamnă utilizarea calculatorului propriu, ușurința transferului de date între device-uri, ca adaptare la mobilitatea specifică tehnologiilor moderne.

Încă de la început, Windows 10 se poziționează ca un produs software unic, întrucât reunește cele mai importante feedback-uri primite de la peste 5 milioane de utilizatori. Se pare că aceștia sunt și primii care au avut acces la noua versiune a sistemului. Timp de un an, utilizatorii Windows 7 și 8 cu licență pot să facă upgrade la Windows 10 în mod gratuit.

Din punctul de vedere al securității datelor, Windows 10 este cea mai sigură versiune lansată până acum (datorită Windows Defender și Smart Screen, sistemul este extrem de sigur în contextul atacurilor prin viruși, malware sau phishing).

Productivitatea este o funcționalitate de bază pe care o recomandă Microsoft în descrierea produsului Windows 10 de pe blogul oficial. Așadar, prin sistemele de Voice, Pen și Gesture, utilizatorul reușește să interacționeze mult mai ușor cu propriul calculator. Pentru aceia care au nevoie de un asistent personal digital, Cortana răspunde cu succes provocării de a găsi ușor și rapid informații utile. 

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward