Webinar - Descopera avantajele unui proces standardizat de achizitii

Companiile românești care dețin un portofoliu extins de produse și număr mare de furnizori și clienți au dificultăți în trasarea unui proces coerent de achiziție. Gestionarea manuală a acestor operațiuni duce la plasarea de comenzi incomplete, ignorarea celor mai bune oferte sau a celor mai bune condiții comerciale, discrepanțe între comenzile de execuție și cele de aprovizionare, depășirea termenelor de livrare etc.

  • BUCURESTI
  •    10 Aprilie 2019

Webinarul vă propune implementarea unui proces standardizat de achiziții, transparent și flexibil și care să poate fi repetat fără efort. Un astfel de proces aduce coerență dar și un câștig semnificativ de timp și eficient pentru departamentul de achiziții. Astfel, cu System Innovation și SAP Business One vă puteți reduce costurile și crește profitul, doar printr-o gestionare mai inteligentă a achizițiilor.

Webinarul este susținut de Ciprian Condur, Managing Partner, și se va derula în limba română. Sesiunea este interactivă, participanții pot adresa întrebări și solicita informații suplimentare.

Seria de webinare SAP Business One continuă cu:

-Gestiunea oportunităților, cum să scurtezi ciclul de vânzare
-Ești o companie de servicii (suport, instalare, mentenanță, garanție/post garanție)? Află cum să crești calitatea interacțiunilor cu clienții
-Nu îți baza deciziile pe inspirație. Descoperă rapoartele de business cu date în timp real
-Cele mai frecvente automatizări în business. Renunta la sarcinile manuale repetitive în favoarea roboților software

Introduceți evenimentul în

System Innovation Romania

System Innovation Romania

System Innovation Romania este un integrator care ofera clientilor sai solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 sa implementeze in Romania si in tarile din regiune SAP Business One, solutie ERP dedicata intreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulata in optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa p...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward