Democratizarea accesului la soluții informatice de tip ERP pentru IMM-uri

Va invitam in 16 mai 2019, în Sala de conferințe a Camerei de Comerț și Industrie Brașov la o sesiune de informare si demonstratie practica  despre soluțiile informatice de tip ERP pentru IMM-uri, sesiune care isi propune să contribuie la îmbunătățirea proceselor interne (management, administrare, stocuri, achiziții, vânzări, controlling, resurse umane, contabilitate, etc.) prin software-ul inovativ rabarburaERP.

Considerăm că acest eveniment este de interes pentru companiile care doresc să își îmbunătățească sistemele de gestiune sau care sunt interesate de aceste update-uri la nivel tehnologic. Participarea este gratuită! Pentru o buna organizare, va rugam sa confirmati participarea : www.transilvaniacloud.ro/ccibv

  • BRASOV - Camera de Comert Si Industrie Brasov
  •    16 Mai 2019

PROGRAM
09:30-10:00 – Primirea participanților
10:00-12:00 – Sesiunea de comunicări specializate
- management procese interne IMM
- gestiunea resurselor umane
- management contabil și fiscal
- proces implementare ERP
- administrare proiecte construcții
- finanțare nerambursabilă pentru servicii CLOUD
12:00-13:30 – Socializare; masă de prânz
13:30-16:00 – Prezentarea soluției rabarburaERP: modulele CRM
STOCURI, ACHIZIȚII, VÂNZĂRI, CONTROLLING
HR, CONTABILITATE
PARTICIPAREA GRATUITĂ
Prezența la eveniment garantează
6 luni reducere de 50% a taxei de SaaS pentru
orice configurație a rabarburaERP VERDE
Înscrierea on-line la adresa:
www.transilvaniacloud.ro/ccibv
Maxim 60 de participanți
Termen limită înscriere: 14 mai 2019

Introduceți evenimentul în

Elastoffice Romania Srl

Elastoffice Romania Srl

Elastoffice Romania a dezvoltat si comercializeaza rabarburaERP, sistemul ERP pentru IMM-uri, incepand cu 100 EUR / luna!Un sistem cu adevarat integrat, creat in Romania: CRM, Vanzari, Achizitii, HRM, DMS, MRP, Contabilitate, Stocuri si multe alte module.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward