Conferinta Nationala Magister 2018

Pentru al noualea an consecutiv, Magister Software reuneste cei mai importanti furnizori de echipamente si solutii pentru retail. De data aceasta, avem bucuria sa-i convocam pe partenerii nostri din toata tara la Conferinta Nationala Magister 2018, ce va avea loc la Hotel International din Sinaia, in perioada 16-18 noiembrie 2018.

  • SINAIA - Hotel International Sinaia
  •    16 - 18 Noiembrie 2018

Pentru al noualea an consecutiv, Magister Software reuneste cei mai importanti furnizori de echipamente si solutii pentru retail. De data aceasta, avem bucuria sa-i convocam pe partenerii nostri din toata tara la Conferinta Nationala Magister 2018, ce va avea loc la Hotel International din Sinaia, in perioada 16-18 noiembrie 2018.

Anul acesta insa, evenimentul va fi unul mai special, din multiple motive. Pe de o parte, contextul dificil pe care toti il traversam ne obliga sa fim mai organizati si mai eficienti pentru a face fata termenelor scurte impuse de legislatie pentru dotarea cu AMEF; pe de alta parte, avem sansa sa transformam aceste provocari in oportunitati. Cum facem acest lucru depinde de noi toti, iar echipa Magister este gata sa va sprijine in stabilirea de noi parteneriate si extinderea portofoliului de produse si servicii, pentru a va consolida prezenta pe piata si a oferi comerciantilor solutii complete.

Experienta de peste 16 ani pe piata ne-a demonstrat din plin ca impreuna suntem mai puternici si suntem siguri ca, si de acum incolo, vom avea doar de castigat actionand ca o mare echipa: furnizori si distribuitori de echipamente, Parteneri Certificati Magister si dealeri autorizati SmartCash, alaturi de echipa noastra de consultanti si specialisti in domeniul tehnic, toti avem un rol pentru reusita comuna si contribuim la imbunatatirea serviciilor din piata.

Ca de obicei, in cadrul evenimentului vom analiza principalele teme din comertul actual si ne vom consulta privind directiile viitoare de dezvoltare. Totodata, v-am pregatit si surprize prin tematica abordata si varietatea invitatilor. Fiecare dintre acestia are o experienta si o perspectiva diferita asupra domeniului in care activam; implicit, veti descoperi diverse viziuni si abordari ce va pot inspira in activitatea voastra.

In contextul schimbarii echipamentelor de marcat fiscale, distribuitorii si producatorii de echipamente vor juca un rol important si la Conferinta noastra, in calitate de expozanti si speakeri. Pe toata durata evenimentului, in cadrul expozitiei speciale pe care o vom gazdui, veti putea vedea cele mai noi echipamente disponibile pe piata si veti primi informatii direct de la producatorii si distribuitorii prezenti. Deja au confirmat participarea companiile Danubius Exim, Master Computers, Valmed Freemex, Gip Tronic, Custom Production, Zeus Service, Scale Expert, AltCash Impex, iar lista tot creste.

Veti avea astfel prilejul de a cunoaste companii de renume, ce ne pot oferi tuturor, prin produsele si serviciile lor, valoare adaugata, ajutandu-ne sa ne consolidam activitatea si sa ne atingem mai usor obiectivele.

Va asteptam, asadar, la Conferinta Nationala Magister 2018, la Sinaia, intre 16-18 noiembrie 2018.

Ne vedem acolo!

Introduceți evenimentul în

Magister Software

Magister Software

Infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in managementul eficient al unitatilor comerciale mici si mijlocii. In cei 16 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc, proiectand solutii ce au devenit repere in acest domeniu de activitate. www.magister.ro

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward