Descriere

Înființată în anul 2002, compania Magister s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și integrator de soluții informatice pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al magazinelor și lanțurilor de retail.

În cei 20 de ani de activitate, Magister a contribuit la dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din comerțul românesc.

Compania are acoperire națională, prin rețeaua sa de parteneri certificați, evaluați și licențiați anual în cadrul programului de perfecționare profesională Partener Certificat Magister.

Aplicațiile companiei Magister Software

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Magister Software lansează o funcționalitate ce presupune validarea automată a limitei de vârstă la casa de marcat

Compania Magister, dezvoltatorul platformei software SmartCash RMS și unul dintre principalii furnizori de soluții integrate pentru retail din România, anunță lansarea unei noi funcționalități pentru sistemele self-checkout pe care le produce.

Citește tot arrow_forward

Magister împlinește 20 de ani de inovație tehnologică în retail

În luna februarie 2022, compania Magister, dezvoltatorul platformei software pentru retail SmartCash RMS, aniversează 20 de ani de la înființare. La două decenii de la primul magazin operat cu programul SmartCash, Magister este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții integrate pentru retail din România. Dincolo de miile de magazine implementate, cel mai mult ne mândrim cu sutele de specialiști din toată țara, care împărtășesc aceeași viziune cu noi și care reprezintă sufletul din spatele companiei.

Citește tot arrow_forward

Magister Software își lansează noua identitate vizuală

Anul 2019 începe cu un suflu nou pentru Magister, unul dintre principalii furnizori de soluții pentru retail din România. La aniversarea a 17 ani de activitate, compania se relansează cu o nouă imagine și o nouă strategie de dezvoltare, pregătită să ridice standardele de pe piața soluțiilor software și a serviciilor dedicate comercianților. Misiunea? De a susține și consolida comerțul autohton, pe o piață tot mai dificilă și mai competitivă.

Citește tot arrow_forward